Shame

9.10.2017 12:48 · 1 561 zhlédnutí mata.hari83

Lezim chora  s horuckami v posteli, je mi dlho a chcem trochu odputat pozornost od svojho bolaveho hrdla, tak hladam na nete nejaky zaujimavy film. A natrafim prave na tento...Shame. Hamba. Od Steva McQueena.

Do deja som sa zahlbila okamzite. Zaujal ma pribeh, hudba aj herec stvarnujuci hlavnu postavu. Je  to fesny a uspesny muz. Mohol by mat vsetko, ale nie je stastny. Jeho sexualna zavislost mu nici zivot. Vsetko podriaduje vyhladavaniu sexualnych zazitkov.  Potrebuje ho casto... sex bez citu, bez emocii, tvrdy, zivelny, bez ochrany, sex s neznamymi zenami ktore su ochotne sukat na prvom stretku, sex s prostitutkami, sex na verejnosti, sex v trojke, sex s muzom...vsetko uz skusil...ale stale nevie prestat.
Onanuje pri porne, v praci na wc, v sprche, kdekolvek. Sex vo vztahu ho nenaplna, nevzrusuje. Vsetko si uvedomuje, trapi ho to, je nestastny... Zacina mat problemy v praci, aj doma v rodine, so sestrou... az ked takmer o nu pride, uvedomuje si, ze musi s touto svojou zavislostou bojovat...

Tazka tema...hlavne v mojom momentalnom rozpolozeni.  Choroba, horucky...ale aj spomienky na podobneho  muza ktory sa objavil v mojom zivote ...slzy v ociach sa nedaju zadrzat. On pre mna znamenal vela, ale az neskor som pochopila, ze ja som bola prenho len jedna z mnohych.
Mozno si niektori poviete..naco plakat pre nejakeho kurevnika, takych je vela. No nie je vsetko take ako to vyzera na prvy pohlad. Aj takyto ludia maju city, len ich nevedia prejavit. Sexualna zavislost ich otupila, ublizuju druhym, vedia o tom, ale nevedia prestat. No bohuzial, ani ked takychto ludi milujeme, nevieme im pomoct. Musia to sami chciet..bojovat s tym..a hlavne skor nez si znicia zivot...