Neděle devatenáctého

19.11.2017 09:23 · 582 zhlédnutí brtnik148

Tak pošmourný víkend a oslavy jsou úspěšně za námi. Žádný demokratický házení vajíček , žádný extra bitky v ulicích, trošku nuda, ne?

Snad jediná zajimavost, že nám shořel jeden dřevěný motorest, to je taky nápad, postavit ho dřevěný s došky na střeše.

Jinak nic nového, Babiš skládá vládu a ostatní mu do toho demokraticky hází vídle. Jenom jsem se nikde nedočetl, co asi budou dělat, až to Andreje přestane bavit a vykašle se na to. Kdo asi dostane důvěru sestavit vládu. Já bych navrhoval Dominika Feryho , je mladý, budící důvěru u mladých, má jejich plnou podporu. Pro něj by to byla hračka sjednotit zbylé demokratické strany, aby táhli za jeden provaz a konečně jsme se začali přibližovat to mu západnímu Německu mílovými kroky.

A Mirek Kalousků na hrad. Dominik by pohlídal jeho stranu a Mirek by konečně mohl zůročit své dlouholeté zkušenosti v politice. Všemu rozumí, všude byl, rétorické schopnosti vynikající, zdravotní stav vynikající, skandály ho míjejí, jenom občas někomu vlepí výchovný políček, ale to není na škodu.

Kájínek ministr vnitra a spravedlnosti, kdo zná líp, jak fungují a kde mají rezervy.

Na ministerstvo financí, bych povolal Radka Krejčíře, neznám šikovnějšího člověka, myslím, že za pár by jsme byli na úrovni Švýcarska

Ministerstvo průmyslu a obchodu bych dosadil Viktora Koženého, taky velice šikovný člověk, třeba by jsme měli zase zaoceánskou námořní flotilu, jejíž lodě prázdící světové oceany pod českou vlajkou, by měly na zádi napsaný domovský přístav Praha.

Ministerstvo zdravotnictví, Petr Zelenka, pomocí heparinu, by výrazně zefektivnil chod naše zdravotnictví.

Jistě i na ostatní ministerstva by se našli vhodní kandidáti, na slovo vzatí odborníci.