Slastny sneni

23.6.2018 12:44 · 860 zhlédnutí yennefer_d

Muzska postava tohoto snu je ciste vysnena a pokud se v ni nekdo poznava, tak necht uvazi, ze: jsem ve skutecnosti dost stydliva a nejsem zadna spagetka. Nikdy jsem se s nikym odsud nesesla a nejspis asi ani nesejdu, ale myslenky mam zlobivy, tak je ventiluji alespon tu.

Dneska se mi o tobe zdalo. Vzbudila jsem se s pocitem, ze chci jeste usnout a dal si nechat zdat ten sen, ve kterem jsme byli spolu. Pri kterem jsem si promacela kalhotky na skrz a po kterem mam cely den hroznou chut ho prozit i v realite. Tak hrozne dlouho jsem pro vsechny povinnosti a starosti nemela na sex ani pomysleni, az mi prijde, ze se zblaznim, jestli mi nevysukas dusi z tela...

Z toho, co si pamatuju:

Svazal si mi ruce za zady a lehkym popotazenim za vlasy si me primel pred tebou pokleknout. Chvili ses na me jen tak dival a ja ti pohled opetovala. Videl si certiky v mych ocich a ja videla v tech tvych to same. Bylo mi naprosto jasne, ze tohle bude skvely. Sklonil ses ke me a polibil me. Jen lehce. Uchopil jsi me za bradu, palcem mi prejel pres rty. Vim, ze se ti to libi. Olizla jsem ti palec spickou jazyka a zacala ho ocumlavat. Usmal ses, vycenila jsem zuby a lehce te do prstu kousla. Okamzite si mi dal policek. Hned po nem nasledovalo zatazeni za vlasy a dalsi policek. Videl si muj lehce smutny, ale vzruseny pohled. Vis, ze to miluju. Kdyz mi zpusobis (obcas ne uplne) lehkou a slastnou bolest. A taky vis, ze se bojim. Ja naopak vim, ze mi nikdy neublizis vic, nez bych si prala. Dostala jsem pusu do vlasu a zaseptal si mi, ze krasne vonim. V ten moment si me za vlasy vytahl trosku nahoru a ja konecne mohla vzit tvoje krasny tvrdy pero do ust. Prejela jsem po spicce jazykem a citila jak si jeste vic ztvrdnul. To uz si mi nedal moc sanci na hrani a udaval sis tempo. Napred pomalu a lehce, pote hloubeji a po chvili sis pritlacil mou hlavu do klina a zatlacil si mi svou chloubu az hluboko do krku. Chvili si me tak drzel, nakonec povolil a nechal me nadechnout. Pripadala jsem si trapne, z ust mi ukapla slina..nedal si mi moc casu na premysleni a nez jsem se vzpamatovala, uz jsem mela plnou pusu prace. Pomalu a hluboko, pomalu a hluboko... Vzdy kdyz mas na krajicku, zacnes mi prirazet do pusy, dava mi to zabrat, ale miluju pocit, ze te to vzrusuje. Miluju kdyz citim, jak jeste vic ztvrdnes a pomalu ti v nem zacne cukat. Miluju, kdyz se udelas. Vzrusuje me to. Nechal si me vse spolykat a jeste chvili mi drzet hlavu pritisknutou ve svem kline, sam si se trasl a mel lehce zaklonenou hlavu.

Dal uz si jen pamatuju utrzek toho, jak mi davas napit.. Ruce stale svazane za zady, pridrzel si mi sklenku vina u ust a dal mi napit. Pak jeste jednou, ale rekl jsi mi, at tentokrat vino nepolykam. Sklonil ses ke me a pri polibku ses napil z mych ust.

Umrela bych pro tyhle chvile.