Bi trojka MŽM

8.8.2018 06:11 · 4 916 zhlédnutí mark2602

Pred pár rokmi som bol na jednej služobke a mal som veľkú chuť na trojku s párom. Nedarilo sa mi však nájsť pár tu na amatéroch čo si myslím, že tu je také pravidlo, že samotný muž asi nemá šancu. Čuduj sa svetu našiel som na pokeci azetu.
Neozval sa mi pár, ale napísal mi chalan ( volajme ho Roman ). Napísal mi, že ma kamarátku a či by som chcel ísť s nimi do trojky. Moja odpoveď bola samozrejme áno :-). Potom prišla od Romana otázka či som Bi. Moje váhanie čo napísať bolo dlhšie nakoľko som chcel skúsiť aj bi sex, ale väčšina ľudí sa k tomu stavia s odporom. Povedal som si však, že skúsim priznať farbu a buď sa to skončí hneď, alebo zažijem to po čom som už dávno túžil a to po trojke kde by sme si to užívali všetci spolu. Roman mi poslal foto kamarátky a bola to neskutočne krásna, žena s brčkavými vlasmi a prenikajúco zeleno modrými očami.
S Romanom sme sa dohodli, kde sa stretneme a že potom pôjdeme na penzión, ktorý spravoval v Demänovskej doline. Stále som si však myslel, že to ani nebude pravda, že príde. Avšak ostal som milo prekvapený, keď v dohodnutom čase prišiel Roman. Nasadol som k nemu do auta a povedal mi, že kamarátka príde za nami ( volajme ju Katka ;-) ). Vo vnútri môjho tela začalo pulzovať nepopísateľné vzrušenie. V hlave mi bežalo, že sa môj sen stane skutočnosťou a budem si naraz užívať aj so ženou a aj s mužom. Nevedel som však čo ma čaká nakoľko som ešte takú skúsenosť nemal.
Cesta na penzión mi ubehla rýchlo nakoľko som si predstavoval aké to bude.
Chvíľku potom ako sme prišli s Romanom na penzión prišla za nami Katka. Sadli sme si do baru a Roman sa nás opýtal čo si dáme na pitie. Tak sme sa všetci zhodli na hruškovici :-). Sedeli sme popíjali a po čase Roman povedal, či budeme dnes aj šukať, alebo iba piť. Katka bola zrelá 40-tníčka a my sme boli takí jej dvaja zajkovia.
Katka hneď na to, že ona by si aj zašukala. Postavili sme sa a všetci sme sa presunuli na jednu izbu. Začali sme vyzliekať Katku a ju to pekne rozpaľovalo. Začala vzdychať a užívať si dotyky od dvoch chlapov. Ako sme vyzliekli Katku tak sme sa rýchlo s Romanom vyzliekli tiež. Keď som zbadal jeho péro až mi oči pretočilo :-). Mal krásne veľké péro. Ľahol som si na posteľ a Katka sa dala na štyri a začala ma pofajčievať. Roman si kľakol za jej krásnu pičku a začal ju lízať. Priznám, že od stresu a šťastia sa mi ani moc nechcel postaviť aj keď sa Katka veľmi snažila. V tom sa spoza nej vyklonil Roman a opýtal sa jej či nevie postaviť vtáka chlapovi. Len sa usmiala a vtedy prišlo pre mňa niečo nečakané a Roman sa naklonil a zobral si môjho vtáka do úst a začal sa s ním hrať. Najskôr ma to zaskočilo, ale keď som zbadal ako sa usmieva na mňa Katka a pozoruje Romana ako ma fajčí ako keby zo mňa všetko opadlo a začalo mi hneď nalievať vtáka a za chvíľku bol tvrdý. V tom Katka povedala Romanovi, že si chce na mne zajazdiť a nabodla sa mi na vtáka a začala jazdiť. Roman sa dal za nás a olizoval mi vajca. Bol to neskutočný pocit a ja som vedel, že za chvíľku budem striekať. Ako to už na mňa išlo povedal som Katke, že už budem a ona s kľudom na mňa: vystriekaj sa do mňa nech pekne cítim teplo tvojho semena. Ako to dopovedala už som to do nej dávkoval.
Znova sme sa presunuli k baru a popíjali sme a kecali. Po chvíľke Katka povedala, že či to bol koniec, alebo budeme pokračovať. Znova sme sa presunuli do izby a pokračovali sme v užívaní si slasti. Teraz si ľahla Katka a ja som ju začal lízať. Roman pristúpil k jej hlave a do úst jej vopchal to neskutočne veľké péro a ona len povzdychla a začala ho sať. Po chvíli som prenikol vtákom do jej rozpálenej a rozmočenej kundičky a začal prirážať. V tom Roman prišiel ku mne a dal mi jeho péro pred moje ústa. Ani na chvíľku som nezaváhal a vrazil som si iné péro po prvý krát v živote do svojich úst. Ako som ho fajčil tak Katkin pohľad smeroval na mňa a usmievala sa. Vytiahol som ho z úst a opýtal som sa či to robím dobre a obaja mi na to len prikývli, že áno a obaja sa usmiali. Následne to už všetko išlo samo a stres bol v nedohľadne. Zrazu Roman hovorí Katke poď na mňa a budeme ho spolu fajčiť. Katka sa napodla na Romanove péro a ja som dal svojho vtáka Romanovi do úst a teraz pre zmenu fajčil on mňa. Katka sa naklonila k Romanovi a začali ma obaja olizovať. Ten pohľad ma zabíjal a znova na mňa išiel koniec. Hovorím im, že ja už budem a oni aby som sa im urobil do úst. Nenechal som sa prehovárať a začal som im striekať do úst a oni sa potom bozkávali. A plynulo pokračovali v šukačke.
Netrvalo dlho a ako som ich sledoval pri šukačke mi opäť stvrdol vták a bol opäť pripravený na pôžitok. Katka zbadala, že je vták opäť v pozore a povedala daj mi ho do pičky. Pozrel som na ňu a hovorím si veď tam už je Roman. Ona však na mňa pozrela a povedala, že na čo čakám, že chce mať dvoch v pičke naraz. Skoro mi vytlačilo oči a hovorím si ok keď si pýtaš tak ho tam budeš mať aj odomňa. Zaboril som sa do jej totálne mokrej pičky a zrazu sme v nej boli obaja. Stonala ako dovtedy nie a ani sa jej nečudujem veď Roman mal vtáka takého, že bola vyplnená a do toho si pridala ešte mňa. Zrazu z nej vyliezlo aby sme ju poriadne šukali nech nás poriadne cíti.
Neskôr som vytiahol svojho vtáka a začal sa dobíjať do zadočku. Ona sa vôbec nebránila tejto myšlienke a len hovovrila opakovane šukajte ma, šukajte ma. Polohy sa začali striedať a už bolo jasné, že sa tak rýchlo neurobím a Katka si to poriadne užije. Následne všetky možné kombinácie boli ako z porno filmu. Raz som šukal Katku ja a mal Romanove péro v ústach a následne to bolo presne naopak. Moje posledné urobenie bolo také, že Katka jazdila na Romanovi a on ma fajčil. Keď to na mňa znova išlo Katka mi chytila vtáka a začala im ho honiť nad jeho ústami a hovorila mi nech mu dam plnú dávku do úst. Vystriekal som sa mu do úst a Roman začal striekať do jej kundičky súbežne s mojim striekaním do jeho úst.

Verte či neverte toto bola moja prvá skúsenosť s bi trojkou a na konci som sa dozvedel, že aj Katka toto zažila prvý krát. Musím uznať jednu vec, že keď sa stretnú traja ľudia, ktorí majú radi sex tak to dopadne takto. Nezažil som nič lepšie v sexe dovtedy a ani odvtedy :-) Bi sex trojka je proste top sex aký som kedy mal.

PS: Ak si sa tu Roman spoznal a si na amatéroch určite sa ozvy veľmi rád si to zopakujem nakoľko tu sa mi nedarí nájsť pár na takéto bláznenie. Ak by sa však našiel pár, ktorý by chcel zažiť to isté tiež sa poteším :-)