život píše príbehy

5.10.2018 09:47 nenefitka

Bola ona, a bol on. Vydatá, úspešná v práci, aj dieťa sa podarilo. Cit sa ale stratil, k úspešnému manželovi necítila žiadne erotické puto. On mal manželku v domácnosti, totálne závislú od neho. Oba páry sa kamarátil. Samozrejme, výrazne zanikla žena v domácnosti, medzi dravcami obchodných oddelení strácala niť rozhovoru aj snahu zaujať.
A tak sa stalo, že ona vyšachovala manžela z postele aj domu a on sa presťahoval k úspešnej žene a puťku nechal len s prísunom peňazí na život.
Aj s dcérou sa premiestnil do hotového. Veď dievčatá sa znesú.
Veru, tie by sa napriek vekovému rozdielu zniesli. Ibaže...
Na jeho dcéru, lebo bola staršia, sa kládli nároky. Možno aj primerané veku, ale predsa odišla od svojej mamy aby sa vyhla výchove, domácim prácam, nie aby po sebe upratala v cudzom dome...
Úspešná, pracovnými povinnosťami preťažená žena ale nebola ochotná trpieť, že doma nájde neporiadok po cudzej slečne. Tá vymáhala od otca právo na ničnerobenie, a - môžete hádať, ako to dopadlo.
Z veľkej lásky zostali nadávky a osočovanie. Zmenila zamestnanie, aby ho už nestretávala. Dcérke denne cestou do škôlky vysvetľovala, že staršiu kamarátku už mať nebude, lebo ľudia sa občas sťahujú..
On sa k manželke nevrátil, šiel s dcérou do podnájmu.

Hra na desať pozitív sa nekoná.