Hlava XXII

8.10.2018 02:32 · 567 zhlédnutí just_me2

Včera sme zažili niečo tak prekvapujúceho, tak absurdného, že jediná paralela môže byť akurát román od Josepha Hellera.

príbehov o spoľahlivosti niektorych členov ma asi každý dosť. ale dotiahnutie do "našho záveru" bude v niečom unikátne.

ale po poriadku. na začiatku bolo toto video: https://yespornplease.com/view/999940597
veľmi sa nám páči určitá úroveň, noblesa, žena v centre pozornosti, jej hýčkanie, ona určujúca dynamiku začiatku.

na "výzvu" zareagovalo niekoľko mužov. vždy nás zaujíma, či je to fajčiar (vyraďujeme), či má nejaké skúsenosti (ak nie vyraďujeme) a čo hľadá, aby sme predišli nejakým prekvapeniam, alebo sklamaniu na oboch stranách. niekoľko účastníkov prešlo, väčšine tých, ktorí sa nepáčili, alebo len v danej chvíli neurobili dojem sa dalo vedieť, že nie. nehovorím, že všetkým, to by som klamal.

jeden z akceptovaných predbežne súhlasil. Nadšený riešil detaily, scenár, ako sa správať, aby ona bola spokojná a pod. Avšak tento týždeň to moc nevychádza, ale na ten ďalší v pohode. tak si poviete ok, nič sa nedeje, a zas nejak sa ponáhľať za každú cenu moc nemá zmysel. na druhý týždeň sa dali dva termíny možnej akcie. dostal som informáciu, že odlieta služobne mimo ČR, holt musí pružne reagovať na obchodné veci. plány sa menia aj u nás, takže akceptovateľné. Môžu byť ľudia, ktorí riešia obchody flexibilnejsie ako je to u nás (riešiť obraty, počet zamestnancov, moju zodpovednosť sem nepatrí). Dal som ďalší termín o dva týždne. trochu trapne, ale znovu bol nick kontaktovaný, ako je časovo dostupný. prebehli dotazy, kde by to malo byť (hoci je to vždy 4 hviezdičkový hotel), koľko bude účastníkov, kedy časovo. Odpoveď podľa skutočnosti = miesto radisson blu Praha, cas vecer cca 20:30, muži podľa videa. odpoveď ? ďakujem za ponuku ale to je moc účastníkov. tak si poviete, že asi niečo nebolo doladené, alebo niečo prehliadol, alebo zapochybujete, či ste sa vôbec bavil s človekom, ktorý reálne chce byť súčasťou danej akcie.

finále, ktoré nastalo po "výtke", či nevedel, nevidel video hneď na začiatku komunikácie, keď nás oslovil, tak bolo niečo, čo je dôvodom tohto článku: "Už mi nepiš, blokujem ta, pretože si len kecálek!" - keď sa toto objavilo ako správa, tak sa chytáte za hlavu, a začínate chápať Ratha a podobných, ktorý prevrátia to, že sú "prichytení" na útok, s úplne nezmyselnou muníciou.

záver? chlapi, je tak ťažké priznať si, že niečo nedávate? k čomu je dobré vypisovať a reálne kaziť zábavu tým, ktorí niečo reálne hladajú? Je nejaká potreba zažiť záujem o seba? Priznám sa, že neviem na toto odpovedať. ale je možné, že subjektívny pohľad na vec môže mať úplne iné ponímanie zo strany tých, ktorí píšu. čo myslíte? dalo by sa niečo robiť na strane servru, aby toto nenastávalo a netrácali sme čas s kecálkami a podobnými?

p.s. týmto zdravím nick janapat. :)