Zaujímavá sexuálna úchylka

26.10.2018 04:09 · 4 741 zhlédnutí Par_chce_zenu

Denne kontrolujeme poštu na amarétoch a denne to bývajú aj desiatky správ. Počnúc serióznou komunikáciou po prečítaní profilu, cez heslá typu: „umy si piču, prídem ťa vyšukať (a pre istotu aj riť)“, alebo „koľko berieš za jedno číslo“, až po rôzne zoznamovacie formulky. Od stručných: „Ako?“, „Aký máš deň?“, až po seriózne CV-čka s fotkou.

Osobitnú kategóriu tvoria „vtipné“ hlášky. „Aha, ty si jedna z tých malých tlstých ryšaviek, čo mali opakovaný mokrý orgazmus... to ma bavilo“, „Ahoj, nepoznáme sa?“
Človek sa snaží odpovedať aj na záhadné a „vtipné“ hlášky slušne. Pri tom množstve a „téme“ niektorých správ odpoviem často len smajlíkom prípadne otáznikom, ktorý znamená že som vtip nepochopila a potrebujem dovysvetliť. Nie každý má ale s blondínkou trpezlivosť.

Pred časom sa nejaký Mates (nick) prihlásil na nahú jogu. Cvičenie sme ale museli trochu posunúť lebo sa objednal klient na erotickú masáž. Hodila som teda do vyhľadávača „MATES“ a našlo mi cez 20 nickov. Asi na piaty pokus pokus som našla toho „svojho“ a napísala mu správu, že sa dnes uvidíme o niečo neskôr ako sme plánovali.
O nejaký čas mi prišla správa od mne úplne neznámeho MATESa:

ON: ahoj a pěkný den... Copak tě navedlo na můj profil :-)))))
JA: ? (pozn.: toto je ten prípad že nerozumiem, čo chceš? Aký profil? Aké navedlo?)
ON: ?????
JA: smajlík, palec hore (všetko je v poriadku)
ON: ?
JA: ahoj (pozn.: pozdrav)
ON: sorry ale nejak nechápu a nevím, co na to napsat
JA: taky tak (pozn.: inteligentne som sa prispôsobila jazyku pisateľa, tiež nechápem a neviem čo mám napísať)
ON: no ono dementovi skutečně nemohu odpovědět, když čumí a pak smajluje. Takoví lidé skutečně jsou ty poslední hovna, který tvoří složku močůvky a ještě takový vytahaný cecky a vyholenej biskup, no to je tak akorát pěkná K....

Zarazilo ma že niekto napíše niekomu s vyťahanými ceckami a vyholeným biskupom aby mu oznámil, že je dement a hovno. Pýtala som sa kamošky čo môže mať proti mne nejaký MATES z Česka, ktorý ma vôbec nepozná. Vysmetlila mi že je to sexuálna úchylka. Verbálny exhibicionista. Oproti fyzickým násilníkom v podstate neškodný. Ukája sa tým že uráža a šokuje ženy. Presne tie, ktoré sú pre neho nedostupné, tie čo ho celý život odmietajú, ktoré nie je schopný zbaliť a dokonca s nimi ani komunikovať. Tak sa im za to mstí a honí si pero pri pocite ako vynadal nejakej žene, skôr ako ho poslala do riti.

Máte aj vy skúsenosti s verbálnymi exhibicionistami?