Peter

25.2.2019 14:10 · 4 238 zhlédnutí Par_chce_zenu

Občas sa po párovej masáži rozprávame, či by tento štamgast za istých okolností mohol byť súčasťou niečoho viac... fajky, trojky... či by chcel a čo na to ten druhý.

Peter bol vytipovaný ako potenciálny partner na trojku už na druhej či tretej masáži. Samozrejme sme mu to nepovedali. Nepatrí sa natískať, stačí len vytvoriť príležitosť. Ako na potvoru vždy do toho niečo prišlo. Raz krámy, raz časová tieseň, raz únava, raz nenálada jedného či druhého. Ale kto si počká, ten sa dočká.

Na jednej bonusovej masáži bol Peter nadržanejší ako inokedy. Penis mu stál ešte skôr ako si ľahol na stôl a vari po 20 minútach sa sám pretočil na chrbát aby mohol Laure bozkávať prsia a hladkať šušku. Ako sa tak vlnili a pomaličky posúvali, chvíľu Laura kľačala nad ním a on jazykom čvachtal medzi vejárikmi, chvíľu ona ležala na chrbte, fajčila mi penis a on stál nad šuškou a masturboval.

Pozrel som na Lauru. Prikývla a ja som Petrovi podal prezervatív. Kým sa pasoval s gumou, rýchlo som zasunul do Laury a pomaličky som predtrtkával. Laura natiahla ruku a prezervatív aj penisom zmizol v jej ústach. Peter chvíľu bojoval, skrúcal sa, zakláňal, vzdychal, ale nakoniec to vzdal a zbabelo utiekol z jazykovej pasce. Naproti tomu pomerne smelo vykročil k druhému jej koncu, aby sa postavil do radu na kundu. Samozrejme hosť je hosť a tak zdvorilo uvoľňujem miesto.

Vymenili sme sa tak rýchlo že Laura ani nestratila rytmus. Teraz ale pridala. Po pár minútach, keď už sa Petrovi začali pretáčať buľvy, zrazu vyskočila. Priložila mu dlaň na prsia a zatlačila ho k zemi. Na polceste ju ešte stihol potrápiť jazykom ale potom ho už definitívne zvalila a naskočila naňho ako na motorku. Štartovať nebolo treba, naopak, Peter ju brzdil ako sa dalo a tak som mu pomáhal (nie veľmi úspešne) strkaním penisu do jej tváre. Ešte jeden okruh na tejto plochej dráhe keď zrazu na sekundu zasekla, podtlak v ústach sa znásobil a v nasledujúcej chvíli sme kričali všetci traja naraz. Laura, pravda, iba MMMMMM, ale aj tak to bolo mystické.

Je to už pár mesiacov a Peter je zrejme pracovne veľmi zaneprázdnený. No ale... kto si počká, ten sa dočká :-).