Masturbačný hendikep 1

18.5.2019 01:34 · 9 790 zhlédnutí misinka95

Nakoľko sa ma každý pýta ako to je u mňa ohľadom sexuálnej stránky, nemám problém sa sama o tom baviť. Každý sme akýsi. Tento článok bude tak viac menej o mne a o mojich domácich veciach, či už normálnych alebo tých intímnych, ktoré mimochodom bavia každého.

Ako by som začala.. Každý myslím že vie aký je tento portál, a ako som sa sem dostala? No veľa krát mi aj na jednom online chate bolo spomínané nech sa sem zaregistrujem. Poväčšine som chatovala o všetkom možnom, a takmer vždy to skončilo pri veciach typu : "Mala si uz sex?", "Musis byt velmi nadrzana, ked si este nemala frajera.." alebo "Kolko krat denne sa robis?"... asi každý by reagoval v tom prípade že by to okno zavrel a ďalej sa nebavil s danou osobou.

V mojom prípade bude to znieť divne ale ja ako mladá baba som s tým problém nemala nikdy. Možno je to tým že som iná oproti iným babám už len vďaka môjmu hendikepu. Bavilo ma chatovať o veciach ktoré som nezažila a ešte viac keď ma to vedelo vzrušiť.
Samozrejme každý si povie, "ale veď si mohla si nájsť chalana".. no Nie, nemohla. Moji rodičia, sú dosť v tomto prísny. Som vôbec aj rada že chodievam sem, že mám Počítač, nakoľko mobil mám starú šunku, kde aj tak nemám kredit. A čo sa týka ostatných vecí, som dosť obmedzená ale zase ako si vravím Internet mi nezakážu.

A prečo píšem vlastne tento článok? Neviem či sa vám páči alebo nie, ale aspoň viem úprimne povedať čo si myslím a čo rada robím. Možno vás nebudú zaujímať moje normálne záujmy, veď nie každý sa sem príde baviť o počasí. V intímnom živote tiež nie som extra priekopníčka, nakoľko chalana som nemala a to je mi 23 rokov. Môže za to aj hendikep, nakoľko som na vozíku, a moje nohy ma vôbec neposlúchajú. Pravdu povediac, by som ich najradšej nemala, lebo sú mi "na príťaž". Ale taký je život, ja to beriem pozitívne a užívam si čo mám rada. Veľa veci viete zistiť, vidieť aj na internete čiže je to môj fakt jediný zdroj, kde sa viem sama odreagovať.

Mojou záľubou je masturbácia, aj keď je pravdou že som to objavila neskôr, drží ma to doteraz. Prijemné spojiť s užitočným a pritom možno to preháňam ale jediná vec čo sa mne osobne najviac páči. Niekedy si pripadám ako závislá na tom, ale čo sa da robiť keď tam dole tie chute sú dosť často. Občas mi niekto aj napíše že je to nedostatkom sexu, neviem čo je na tom pravdy, ale možno aj áno.

Toto je skôr taký začiatok, môžem to nazvať prvá časť alebo úvod. Rada by som bola ak by ste mi v komentároch napísali čo by ste chceli o mne vedieť. Možno to bude v pokračovaní, rozpísala som sa celkom dosť.

Ahojte,
Miška