Nahotenie

1.7.2019 22:20 · 2 177 zhlédnutí m_polo

Nedávno som si všimol, že vo fóre riešite niečo ako nahú kávu, resp. stretnutie kde okrem nahoty a všade prítomnej erotickej atmosféry nedôjde k sexu. Aspoň by nemalo :D ani k masturbácií :P
Aký to má teda zmysel? Spomenul som si na moje prvé a zatiaľ jediné stretnutie toho charakteru. Mal som predstavu, že sa s dotyčnou slečnou takto stretnem na prvý krát. Už len pre tú elektrizujúcu atmosféru nepoznaného a očakávaného to bolo pre mňa dôležité zažiť to pri prvom stretnutí. Nepodarilo sa. Bolo to asi na 2 resp. 3, nepamätám sa presne. Ale slečna si ma chcela ešte oťukať. Nestačilo len prehováranie a ubezpečovanie, že sa nič nestane aj keď práve o tom nám obom nešlo.

Niekedy je menej viac a chvíľka vzrušenia z nepoznaného chutí najviac. O pocitoch priamo odohrávajúcich sa ani nehovorím. Dôležité je konverzovať a ono to ide nejako samo :D Môžem opísať len môj mužský princíp pohľadu a to je ten, že my chlapi hľadáme krásu a pre nás je ženské telo najdokonalejším dielom prírody. Nepovedal by som, že mám svoj ideál, ale uvoľnenú, hravú a všetky horúce kávy neobchádzajúcu slečnu či dámu by som ešte v mojej prítomnosti určite privítal.