návod na dobrý deň

20.7.2019 04:37 · 782 zhlédnutí yeliglans

Ráno sa prebúdzam na prove malej jachty. Je sedem hodín, ale cez strešné okienko už praží slnko. Maťa ešte spí, na zádi. Je to tak malá jachta, že by sme sa vedľa seba nevyspali. S čo najmenším lomozom vyjdem von a spravím rannú toaletu. Na spiatočnej ceste si spravím zachádzku na pláž hupsnem do vody. Plávam asi tridsať metrov k bóji a naspäť. Na lodi zhodím plavky a vstúpim do podpalubia. Maťa ešte spí, leží bokom a je jej vidieť pravú bradavku. Ešte trochu sa utriem od stekajúcej vody a skloním sa k Mate a začnem jej olizovať bradavku. Po pár sekundách začína otvárať oči. Dobré ránko, a pusa. Penis sa mi začína nalievať. Maťa to vie, ale aj ona musí na toaletu. Vycúvam a nechám ju ísť, ja si zatiaľ pozriem správy na tablete. Po Matinom návrate sa presúvame na provu, samozrejme v podpalubí. Maťa sa včera dosť opálila a tak si líha a ja ju znova natieram Panthenolom. To mi už stojí ako svieca. Maťa sa obracia a ja jej ešte natriem nohy zpredu. Znova začnem lízať a sať jej bradavky a občas si dáme pusu. Teraz už kľačím medzi jej nohami a môj penis smeruje medzi jej pysky. Musím byť sklonený, lebo je tu nízky strop. Prvá pozícia je klasická misionárska. K druhej sa už nedostávame, lebo po štvrť hodinke do nej striekam. Líham na ňu a ešte päť minút sa maznáme tak, aby som bol stále v nej.
Prichádza správa od kamarátky, za pol hodinku máme byť u nich na apartmáne, a ideme na ich loď. Cesta cez mesto v rannej špičke sa pretiahne, ale ani oni ešte niesu úplne zbalení. K mólu je to ďalších 16 kilometrov. Je to malé prístavisko a loďkou je menší motorový čln. Kratší než naša jachtička, ale rýchlejší. Vyrážame na more a o pol hodinku sme na krásnej pláži jedného ostrova. Široko ďaleko len stromy, vzadu za plážou je pod stromami schovaný bufet a na mori už kotví asi pätnásť lodí. Je tu dlhá plytká pláž, takže kapitán spúšťa kotvu v jeden a pol metrovej hĺbke. na pláž je to ešte dobrých dvesto metrov, a tam sa spúšťame aj s proviantom. Pláž nieje nudistická, ale to mňa nezastaví. Na pláži sťahujem plavky a Maťa vršok. Neskôr si dáva dole aj spodok. Voda je čistá a piesočná. Perfektná pre deti. Pre veľkých, ale moc nie, hlavne keď si chcú zaplávať a musia šľapať dvesto meterov. Slnko pečie a tak sa chodíme často namáčať. Proste si len tak po desiatich metroch sadneme do vody. Spolu sa provokujeme. Ja by som chcel zasunúť, ale okolité deti nás vyrušujú. Aj keď presvedčím Maťu, tak sa nedokáže uvolniť a je stiahnutá. Ten chlapec čo sa tri metre od nás ponára tomu fakt nepomáha. Naspäť na pláž sa musím plaziť a čakať kým mi aspoň trochu ochabne. To už je po obede a tak sa znova balíme a ideme na loď.
Nepovedal som kde sme? V Chorvátsku. Vyrážali sme zo Zadaru na sever a teraz sa vraciame z druhej strany Viru k Ninu. Tam je ževraj liečivé bahno, a tak sa všetci natierame až sme celý čierny. Trochu to smrdí, ale dá sa zvyknúť. Potom sa osprchujeme na plážovej sprche a ešte poriadne vykúpeme v mori. Krátka zastávaka v bufete a hor sa naspäť. Tentokrát ideme popod mostom ktorý spojuje Vir, nádhera. Na mólo pristávame pred dvadsiatou hodinou. Potrebujeme na toaletu a sme hladný a tak ideme už tretí krát za týždeň do Zadarského Shisha baru Alibi. Nádherná domáca atmosféra, hudba ktorá neotravuje, milý personál, to je dôvod prečo sa sem vraciame. plán bol taký, že o pól desiatej budeme na lodi, ale na loď sa dostávame až po jedenástej. Mimochodom, dali sme si jablko-mint šaši. Rozprestierame uteráky a plavky a zisťujeme, že stále smrdia od bahna, aj my. Skúšame sprchu, ale jemný pach bahna sa nás drží. Ideme znova na provu a opäť natieram Maťku Panthenolom. Pokračuje to podobne, ale tentokrát už nestriekam, ale Maťka si ma osedláva a dva krát sa na mne urobí.
Unavení zaspávame každý vo svojom peliešku.