Túra s Matom a jesenný vetrik

16.10.2019 18:47 · 2 697 zhlédnutí bodbeag

Bol to jeden z posledných teplých jesenných víkendov, keď počasie bolo príjemne teplé ale vonku sa dalo vydržať. Mal som náročný týždeň v práci a priateľka bola na dovolenke s rodičmi. Po dlhom čase som nemal žiadne plány na víkend iba očakávanie príjemnej nudy. V sobotu ráno mi cinkla správa od Maťa, že či ideme do hôr? Behom pár sekúnd som zrušil predstavu kysnutia doma a napísal že idem.

Mateja som v tedy poznal jeden rok. Spoznal som ho na oslave u kamaráta zo základnej školy. Bol to taký zvláštny pocit. Ked som Mata prvy krat videl, hned som vedel ze si sadneme, a myslim ze on to videl rovnako. Sme totalne odlisni, ale vzdy si mame co povedat. Kedze som zistil ze Mato cestuje do prace skoro rovnakou trasou ako ja, zacali sme cestovat vlakom spolu. Mato ma hned zacal volat na turistiku. Ja som sa tomu nikdy predtym nevenoval a dlho som sa vyhovaral. Ale pocase mi dosli vyhovorky a kedze Mato bol neodbytny, akosi som mu nevedel povedat nie. Tak sa stalo ze za jeden rok s Matom toho pochodil po horach viac ako za cely zivot predtym.

Vybrali sme sa v tu sobotu autom do Malych Karpat a tam sme si dali ako ciel jeden vrch s novou rozhladnou. Mato je priblizne v mojom veku ale uz je zenaty. Pomerne rychlo sme sa stali velmi dobrymi kamaratmi. Ten kto pravidelne s niekym cestuje do prace, vie ze so spravnou osobou aj hodina v zapche prejde rychlo ak si mate co povedat. Mato je velky srandista a stalo sa velmi skoro ze navrhol aby sme si porovnali vtakov. Doteraz si myslim ze to myslel zo srandy, ale vtedy som zostal ako obareny a nevedel som co povedat. Samozrejme nic sa nestalo len sme sa akoze zasmiali.

Doteraz nie som uplne vysporiadany s mojimi pocitmi, som totiz hetero a nikdy som netuzil mat nieco s chalanom. A v podstate ani netuzim az na to ze som po case zacal mat pri honeni predstavy ako by som honil s Matom. Z tejto predstavy som bol vzdy tvrdy ale neodvazil som sa nic, lebo kto by chcel pokazit tak dobre fungujuce priatelstvo...

Tak ako slapeme na vrch som uz pomaly na kraji svojich sil. Mato je sportovec a ma kondicku, aku ja nie. Ale vzdy ma dokaze tahat a dam aj to co by som sam nedal. Tak sa mi podarilo bez ujmy vyliezt na vrch, tam sa trochu vydycham a hop ho na rozhladnu.

Hore bol krasny vyhlad ale aj prijemny vetrik. Bolo teplo, takze som mal na sebe len sportove kratasy bez spodneho pradla. Este som take nic nezazil ale ako vietor hore fukal tak mi fukal aj do kratasov a bol to prijemny pocit. Ani som si to neuvedomil, ale mal som v tom case plne gule a zrazu mi zacal tvrdnut. Co cert nechcel, Mato si to vsimol. Zlakol som sa a hned som sa otocil.

Mato sranduje a hovori, to som az tak sexi ze ti so mna stoji? ha ha ha. Ja nic. Nedokazem nic povedat. Vsimne si ze sa nesmejem. Zbadam zdeseny vyraz v jeho tvari, a ja sa idem od hanby prepadnut. Pyta sa, Peto, vazne, co sa deje? Som ticho, neviem nic vyblabotat. Trapas jak delo. Co ako? pyta sa? Vidi ze mi je trapne a pride ku mne. Peto, ja som v pohode ak si teply. Hovorim ze nie. On ze tak preco potom to divadlo? Som mu otoceny chrbtom lebo do tvare som nemal odvahu a snazim sa akoze vtipne povedat ze ved mam plne gule a honit mi treba. V tom momente uz vidim ako ide prec a konci nase kamaratstvo...

Na to sa stane nieco, co som necakal. Mato si da dole kratasy a vytiahne svoj penis. Este som ho nevidel, a hanbim sa pozriet. Mato ma pozbudi, tak pod, pohonime teda, aj mne treba. V tom momente ho mam tvrdsi ako kovove tyce na rozhladne. Mato si ho pomaly honi a pomaly sa mu zvacsuje. Zistujem ze nabera pekne velke rozmery. Mato na mna pozera hovori, ze co robim, nech a ja sa vytiahnem zo stanu. Tak sa to stalo! stiahnem kratase a prvy krat idem honit s chalanom.

Mato sa smeje, tak sa uvolnim aj ja. Neviem kde sa to vo mne berie a pristupim k nemu blizsie. Ma krasne velky kokot, vtedy som len tipoval teraz viem ze 20 cm. Som tak tvrdy ze som ani nevedel ze sa to da. V tom sa Mato priblizi a tukne s jeho zaludom do spicky mojho zaluda. Tak tuknem aj ja. Zrazu sa smejeme a zabavame. a ja prvy krat citim cudzi teply penis na mojom penise. Nielen ze ma tie hry s penismi zabavali, ale ma to aj strasne rajcovalo. Zacne mi silno pulzovat penis od vzrusenia. Citim ako pulz prechadza od korena az do zaluda. Mato ich pritlaci k sebe a zacne ich honit spolocne. citim ako pulzuje aj jeho penis. Sadneme si hore na rozhladni, rozkroceno k sebe a penisy sa opieraju o seba. Mato sa zacne hrat s mojou predkozkou. Zrazu to pride. Uz nevzdrzim a striekam. Strhnem sa a neviem co dalej. Obaja sa uhneme semenu.Ale Mato po chvilke pokracuje a tak aj ja.
Zistim ze moj kokot je aj po vystreku stale tvrdy. Tak pokracujeme. Zrazu strieka Mato a zasiahne moje tricko.

Tak tam potom obaja chvilu sedime, dychame a smejeme sa. Zrazu zbadame v dialke dalsich turistov. Tak sa rychlo oblecieme zbalime a ponahlame dole. Cestou pozdravime partu seniorov, ktori netusia aky zazitok som mal s mojim kamaratom a ako som vdacny tomu jesennemu vetru.