Každý sme nejaký?!?

26.11.2019 12:50 · 582 zhlédnutí vasnivyLisak

Dlho som premýšľal nad samotným názvom. Vlastne vyplynul tak nejak z aktuálnej situácie, nálad, postojov, skrytých prijaní a túžob .... veď všetci sme nejaký a máme jednak čo ponúknuť okoliu a z každoho z nás vyžaruje niečo elektrizujúce. Z KAŽDÉHO! Možno si vravíš, že v tebe nič nie je, no ver mi, že až to nájdeš a začnes s tým pracovať a zlepšovať - budeš magnet, ktorý bude priťahovať nielen zaujimavejšie príležitosti do života, ale aj inšpiratívnych ľudí!

Pomaly sa blíži obdobie zimy, kedy sa už o čosi skôr vonku stmieva a najradšej by sme boli doma schúlený pod dekou, či v spoločnosti zvuku praskajúceho dreva v krbe. Tá druhá varianta vo mne vyvoláva elektrizujúce pocity, ktoré pri písaní týchto riadkov mi rozklepávajú prsty na klávesnici ešte viac, ako by to štandardne malo byť.

Všade okolo nás je opačné pohlavie, ktoré nám vyráža dych, kedy nevnímaš čas a spoločné pocity cítime na km vzdialené. Neochvejná vzrušujúca vášeň, ktorú cítime vo vzduchu a priamy pohľad do očí tomu všetkému napovedá a pridáva umocňujúci efekt. Všetci máme túžby, všetci chceme byť zlobivý a najlepší milenci - no aj napriek tomu nás vo väčšej miere pohlcujú práve myšlienky - "čo si o nás pomyslia tí druhý" a presne tieto pocity náš brzdia.

V momente kedy som prestal túto vetu vo svojom živote používať sa zmenilo úplne všetko! Začal som byť pánom a strojcom svojho života ale aj "osudu", "karmy", "programu" - pomenuj si to ako chceš!? Doporučujem to urobiť aj u teba. A možno si teraz vravíš, že teba sa to netýka - tak sa prihováram teraz hlavne tebe!

Máš takisto určite tie momenty a pocity, kedy po niekom šialene túžiš. Či už je to vášníva blondýna, ktorú stretávaš denne pri ceste do svojej práce. Alebo neodbytná kolegyňa, ktorá si plne uvedomuje svojich kvalít a vedome ťa provokuje a využíva svoje zbrane naplno! Tak jej to kur+va povedz. Skoč po nej, sakra žijeme len raz - a život je o prežitých momentoch a nie toho, že to časom budeš ľutovať (túžil si po tom strašne moc a stejne si to neurobil)!

Kto iný, keď nie ty!? Kedy, keď nie teraz? A na čo chceš v domove dôchodzov spomínať? Na karierné postupy? Alebo poriadné vášnivé a nekončiace ......... ?!?

A AKO TO MÁŠ TY?