Nahoda

10.1.2020 18:46 · 2 138 zhlédnutí howdy

Nebolo mi vyslovene zle, ale nudil som sa. D1 bola vzdy rovnaka, 140 na tachometri a rezanie zakrut. Vyhonim si za jazdy? Niekde v tuneli, kde su dopravne kamery? Tu myslienku som zavrhol. Dlho by trvalo, kym by som zladil jazdu a pracu s vtakom. Stale mi vrtala hlavou myslienka: keby ta sofer vo vyssie polozenej kabine videl, ako si honis a striekas. Napriklad pri predbiehani. Ale aka je sanca, ze sa niekto zaujima, co sa deje vo vedlajsom aute...

Pocitil som mechur. Niekde by tu mala byt Levoca, tam je super odpocivadlo. Tak som zabocil a povyse shellky padala prijemna hmla. November bol taky hlupy - sychravy a hmlisty. Na jednej strane ponukal pritmie, mozem si stiahnut gate az k clenkom a vystavit vtaka v kabine. Hrat sa a striekat. Na druhej strane hmla, nikto ma neuvidi ani sa neprida. Takze sa vystriekam sam a nikoho to nebude zaujimat. To nevyzera ako motovacia na 6h cestu do BArcelony.

Ale aj tak som sa chcel vychcat. Je to vzdy divne, ked idem na malu, lebo mechur mam objemny ale prud ako tak stredny. Niekto by povedal, ze sa hodim na dlhy piss. Dokazem stat 3, mozno 4 minuty. Mozno by to zaujimalo Guinessovcov.

A dalsia tragedia bola, ze som mal plne vajcia. Sprchu som nestihol a prinajmensom by ich bolo dobre citit. Keby nahodou.

Spoliehal som sa, ze tiraci spia spankom neumytych medvedov a vybral som ho von. Dal som si zalezat, aby ma nebolo vidno v spatakoch vozidiel. Ale preco? Hlavou mi stale sli myslienky, ako niekomu ukazat curaka.

"Snazis sa tu roztopit sneh, ale ziadny tu nie je", ozvalo sa za mnou. Chlap si odkaslal a nieco vyplul. Moj ropovod sa zastavil a chvilu som sa bal otocit. Gate mi sklzli o cosi nizsie.

"Normalny chlap by sa rychlo zapol a vynadal mi", pokracoval hlas. "Nejsi trochu prihriaty?" BArcelonsky prizvuk prezradzal, ze postava za mnou si bude robit, co chce. "Normalny chlap by povedal, ze nie je prihriaty, ale ty si ticho." No dopice, ani som sa neozval, ani neobliekol a ani som nezastavil busenie v hrudi. Trepotal sa tam motyl, ktory vedel, ze bud zomrie alebo sa necha unasat tam, kde este nebol nildy v zivote. A tvrdol mi kokot a vajcia sa mi zbehli do jednoliatej gule.

"Mam sa otocit?", ledva som dychal. "Poprosim."

Stal som tam a klopil oci. Otocil som sa.

"Pohlad si vajcia." Ten muz mohol byt po 50tke, velky, siroke ramena a drsne ruky. Prikrocil ku mne.

"Budem uz musiet pokracovat," povedal som neisto. "Ked ti vylepim, zmenis nazor?", chlap naozaj necakal a letela mi facka. Nebolo viac treba a moj vtak bol v pozore a na zaludi som mal lepkavu kvapku. Leskla sa v tlmenom svetle lampy. Potom sa zmenil na gentlemana: "A nepokecame trochu v kabine?"

V takejto situacii chcem zostat aj utiect. Vystveral som sa hore a holym zadkom dosadol na potah. Ten pocit, ze tam sedelo tolko inych zadkov a ze ten moj, nechraneny, je teraz sucastou toho vsetkeho, bol skvely. Potili sa mi vajcia a krasne bolo to, ze sa to uz nedalo zmenit. Dovolil by mi odist? Nepravdepodobne.

Na nahodnych stretnutiach je pritazlive to neznamo. Nahodny sex nemusi byt ten najlepsi, najkvalitnejsi alebo nevim co. Vyvazi to tym, ze nevies, co bude. Ci bude velky a hruby. Ci proste bude mat jeho tvar nenormalnu charizmu. Moze mat sexi brucho, sediny medzi nohami. Moze ta prinutit k veciam, ku ktorym sa nedonutia ani ludia po 20 rokoch manzelstva. A mozno sa nesprchoval a budem ho moct citit a chutnat v celej tej zivej podstate, ktoru chlap ziska po celodennej praci.

Dusil som sa. Zarazal mi ho daleko. A nesprchoval sa. Vsetko som poslusne skumal a ochutnaval. Chlpy na vajciach. Vonu slabin. Vzhladom na vek aj zivotny styl bol vitalny a riadne tvrdy. Nepotreboval som viac. Vlastne ano. Nase jazyky sa hrali a jeho mal dochut piva. Nevahal mi drazdit dieru a nepotreboval k tomu hodiny hygieny. Chytil ma za vlasy a naplul mi do ust. Nesmel som to dat von, stalo sa to mojou sucastou.

Nefajcil ma dlho. Bol sol rychly, ako ked mate prvy prilezitost potrtkat prve dievca v zivote. Drzal ma za vajca pevne a nikam som neuhol.

"Daj sa na kolena a vystrc zadok."

Zvazovali ma teplaky tesne pri clenkoch. Bolo nieco pekne na tom, aky bol velky a neobratny. Rozvalcuje mi rit. Bude to boliet?

Zavalil ma odzadu, pomaly ale isto postupoval tam a hlbsie. Chlapi si davaju nacas, aby ma roztiahli. Tu ale asi bola nejaka sila vole.

"Chcem... chcem," nic mudrejsie ma nenapadlo, ked som citil zalud, ako postupne vchadza a vychadza. Smrdel v podpazusi. Ale dobre to dotvaralo folklor. Moja kolinska mi pripadala v tu chvilu smiesna. Podstata je podpazusie, nie kolinska (pravda, so zadkom plnym vtaka sa myslienky jednotia okolo prasacin, ktore za bieleho dna neprizname).

Rozbiehal sa ako lokomotiva. Po chvili mi zvieral vajcia a citil som jeho velke gule. Znova mi stvrdol.

Druhou rukou ma schytil pod krk. Jeho brucho klzalo po mojom chrbte. Vedel som, ze toto tricko sa uz asi obliekat nebude. Vo chvili, ked som mu ostriekal potahy, on striekal vo mne. Taka nahoda, ktora sa nie vzdy podari partnerom. Hm.

Vybral ho von a zvalil sa vedla mna. Stiahol som mu gumu a privonal k jeho naplni.

"Tak uz padaj", plesol ma po mokrej riti a ja som vyskocil von. Chlad mi hned prenikol kozou, ale ked som vychadzal na pripajaci pruh vedel som dve veci: 1. boli ma rit a takto je to fajn a 2. zajtra si dam oblek a pojdem znova svojim zivotom v ustrety moznej dalsej nahode.