Pomsta je sladká..

11.1.2020 13:45 · 812 zhlédnutí nocny_motyl

Alebo ako som k zadosťučineniu prišla... Neviem, čo mi vynorilo v mysli túto spomienku. V podstate je to jedno - nejakých desať rokov späť som mala kamaráta. Milý vesely muž, ktorého som učila tancovať u nich v práci v nejakej dielni. Polka, valčík-valčík polka, tango. Potreboval to rýchlo a potreboval to na svadbu, keďže chcel tromfnúť svojho brata - dvojča. Všetko sa podarilo, svadba sa vydarila, my sme si písali, preháňali sa na motorke až sme, ako to už chodí, skončili ako kamaráti s výhodami. Leto bolo krásne, plné vzrušujúcich momentov, až kým sa mi jedného dňa neozval, že havaroval a je v nemocnici. Aj toto obdobie prefičalo, prvá možná cesta z nemocnice, bola cesta ku mne. Už plánoval vianočné koncerty, keď sa do nášho kamarátsko-mileneckého vzťahu začalo montovať práve zmienené dvojča.
Asi mu to nedalo spávať, pretože ma vypátral a oslovil.
Tak sme si niečo popísali, slovo dalo slovo, veľmi sa chcel rozprávať na živo, údajne o svojom bratovi, bolo mi to v podstate jedno, či s nim prehovorim alebo nie, tak som súhlasila, stejne som potrebovala previezť dusičkové vence domov.
Už stál pred autom, keď som vyšla z budovy. Z diaľky by som si ich aj možno bola pomýlila, keby nemal nohy do Ó.
Naozaj ma prekvapil svojim správaním. Celú cestu, čo som sedela v jeho aute ohováral totiž svojho brata. Snažil sa mi natĺcť do hlavy, že brata nepoznám, že on vie veci aj o tom, ako zle sa správal k svojej frajerke a ako to mne isto zatajil. Sedela som tam takmer s otvorenými ústami a v duchu som sa pýtala sama seba :" je toto vôbec možné? Veď ma vidí prvýkrát v živote!"
Nevedel, že o všetkom, čo sa stalo viem. Nechala som ho vytárať sa, vzala som vence a porúčala sa mu pred naším domom.
O nejaký čas sme naše kamarátstvo s výhodami s jeho bratom ukončili a život šiel ďalej.
Lenže toto dvojča bolo nepoučiteľné a nechápalo, že mňa ohováranie jeho vlastného brata vôbec nezaujíma, a tak ma znovu oslovilo a myslelo si, že pochodí, keď ho bude predo mnou špiniť. Keďže som mu jasne dala najavo, že s týmto u mňa nepochodí, začalo s urážkami, aká som stará, senilna atď. atď.
Tak som si povedala, ved počkaj, ja ti dám senilnej!

Založila som si nový nick, keďže s dvojčaťom sme sa stretli len raz reálne, naklikala som mu do profilu a odozva prišla. Začal mi písať a samozrejme baliť, fotky ktoré som mala v albume, som mu na požiadanie ukázala. Smiala sa na neho z nich moja dobrá kamarátka z Bratislavy, ktorá mi to dovolila, a ktorú bolo maximálne nereálne stretnúť v našom meste 😊 ani náhodou.
No a tak som mu v tej našej konverzácii nezabudla opisovať môj život.
Mám bujnú fantáziu, šlo to ľahko. Bývala som sama v garzónke, práve som sa odsťahovala od rodičov a začínam žiť nový život a keďže som nezamestnaná 😊 práve som sedela v práci 😊 ale veľmi sa nudím a rada by som si ho vyhodila z kopýtka. Bol ochotný vo vidine sexu pribehnuť ku mne v doobedných hodinách a pomôcť mi s mojou nudou. 😊 Tak sme sa aj dohodli, dala som mu adresu, kde ma nájde, zazvoní na zvonček a je noha v noháve. Keďže som musela byt presvedčivá a keďže vedel, kde zhruba bývam, muselo to byť niečo iné. V tom čase sa práve moja iná kamarátka sťahovala z garzónky do iného bytu, vedela som, že tam ešte nový najomnik nebýva, kľudne som mu dala zvonček, kde má zvoniť, ale že to nie je moje meno, lež majiteľovo, čo bola asi jediná pravda v tomto príbehu, lebo údajne som si ešte nestihla dať menovú. Na druhý deň ráno bol deň D.

Len čo som vykukla z okna, zbadala som, že v noci musela byť riadna chumelica, cesty neodhrnuté, no a y kráso 😊 po príchode do práce som si vyčkala do obeda a až potom som sa prihlásila online 😊 zvedavá, čo povie, že som neotvárala, jeho prvé slová boli :"prepáč, nedalo sa mi autom dostať skôr, meškal som, ale nikto mi neotváral."
Pokračovala som v mojej hre ďalej:"Vieš, keď si toľko meškal, musela som ísť vyvenčiť psíka / podotýkam, že psíka nemám, baby sa smiali, či môj psík sa volá čet /.
" Nevadí a môžem prísť zajtra? "
" Však čoby nie, príď. "
Na druhý deň ráno sa situácia opakovala, tentokrát prišli nečakane rodičia.
Potom som sa odlmčala, vysvetlením bolo, že som sa im musela venovať a následne som šla narýchlo lyžovať s priateľmi. 😊
Myslim, že by do dnešného dňa nevedel, že to ja sa s ním pohrávam, ale zrazu som počas písania vymazala album a do profilu si dosadila vlastné foto, neviem, či to predychaval, ale po dlhšej pauze sa mi ospravedlnil a začal dohovárať rande. "Nuž, ale prepáč chlapče, že taká stará a senilná baba na rande nechodí s mužmi tvojho typu. 🤣
S nim som sa už nikdy nevidela, jeho brata som stretla ešte raz, chýbalo mu naše kamarátstvo, ale už v ňom nejako nešlo pokračovať, prešlo niekoľko rokov, kým sa mi ozval zas, ale keďže som už zadaná... Neriešim.