Ruka šmátralka - štvrtá časť

18.1.2020 01:23 · 4 204 zhlédnutí tamka00

Caves caves, stvrta cast je na svete.

Nadviazat by som chcela v tomto blogu na tu rocnu prestavku medzi tymi turnusmi – co som vlastne vsetko pozistovala o honeni u vas a hlavne o dalsiom turnuse, kedy som sa zase stretla s tym nezbednikom Danom a taktiez na mojho prveho frajera kde bol podla mna najvacsi prevrat v totych vsetkych zlobach.

Je pravdou jak si sama vlastne spominam, ze odkedy som vtedy odisla z toho tabora tak popravde som aj dost casto myslela na to jak to dajakemu chalanovi spravit :). I ked vtedy sak viete, som ziadneho nemala ani som sa dajak este vtedy o chalanov nezaujimala. Prve tyzdne som bola jasne stale aj v kontakte s Danom, aj sme si pisali. Aj o tom honeni,.. mne sa zda ze on vecej na to myslel jak ja sama... popravde sak som sa mu nedivila. Kto by nechcel mat nezbednu sikovnu ruku (aj ked vtedy asi ne az tak sikovnu jak teraz) pri sebe na honenie :P.

Daktory ste sa aj pytali ze ci som vtedy si robila i sama sebe dobre, sak jasne :). I ked nefascinovalo ma to tak jak to proste robit dakomu, co som vlastne zistila hlavne od toho tabora. No jak sa vravi, ked neni na kom praxovat ta vysledok je biedny.. myslim to tym to robenie dobre chalanovi.

Isto kazdy z vas aj das v tom veku podla mna zacal kukat dajake videa, hej myslim porno :D. Sak i tak si povedzme kde najdete lepsiu inspiraciu, abo aspon daco fakt zaujimave jak tam. Dodnes ma bavi kukat videa jak si dajaky chalan to robi, alebo dakto nieco robi chalanovi, asi som kus aj s tym spojena a stale na to „zvedava“. No ale ta kazdy ma vybrate nieco co sa mu lubi.

Za ten rok co som vlastne nebola na tabore som ziadneho chalana nemala, a jak prisiel osudny den teda vyber Turnusov pre dalsie leto, hned som aj doma mamci vravela ze chcem ist na ten a ten bo vedela som ze tam ide Dano. Keby ste vobec videli jake mi on spravy pisal jak sa tesi a vsetko toto, take plany nemal snad nikdo. Ten druhy turnus to bol teda zazitok, tam som vlastne pokracovala v tom co som objavila pred rokom. Dano sa jasne nechaval, hlavne po veceroch bo inak to neslo ale pocas tych 14 dni to mal najmenej 11 krat. To sa uz da i daco povedat bo, oproti minulemu letu to mal len posledne 4dni co pamatam. Kamosky sa ma furt aj pytali ze co furt lezem na chalanske chatky a ja ze tam mam stareho kamosa z minulych turnusov a ze sa dobre pozname bla bla bla.:D. Jasne sak ja som tam furt liezla bo mna to samotnu tiez bavilo sa mu „hrabat“ v boxerkach a este k tomu jak mu stale stal.

Jedine co bolo podla mna najviac nanic ta ze sme museli davat furt pozor ci dakto nejde, a i to ze to bolo jak tak po tme. I ked rukou som vedela co robim, sak daco som uz mala aj nakukane za ten cely rok. Hej mozno si vravite ci on mne daco nerobil, ani ne i ked jasne vtedy som to dajak nebrala ze by som to nechcela ale sme sa dajak k tomu nedostali. Najvacsiou , i ked kus takou smutnou rozluckou co bolo ta bol koniec, bo posledny den sme jasne ze mali zase naplanovane ze pridem k nemu na chatku, a ze mu spravim dobre ale ta nedostala som sa k tomu bo sa robili upratovacky a na chatke mal vtedy aj dost ludi... Sama som si predstavila jeho situaciu jak sa musel tesit na honenie a nakonec z toho nic, kus krute ze..

Po letnom tabore sme ostali v kontakte, ale ta viac sme sa nevideli. Bola to z zhoda nahod bo dakedy neskor v oktobri – novembri som ja natrafila na mojho prveho frajera. Hej moja first love, mne bolo takmer 16.. jemu 17..

Ja som vtedy bola ako ze barz zalubena voci nemu, on voci mne tiez – sak o tom je laska.. A jak poznate vztahy zozaciatku romantika a potom pride aj na intimnosti na ktore som sa ja popravde uz vtedy dost tesila bo som bola furt „zvedava“ (i teraz furt som).

Jak sme presli na intimnu cast vo vztahu ta jasne bol to aj sex, lizanie, honenie ktore mna aj dost bavilo, coho on si to casom vsimol. Najviac som zboznovala i to ze bol jedinacik, ta ze casu a sukromia bolo neurekom, a dakedy prave po skole abo vecer. Idealne jak jeho rodicia neboli doma ta to sa diali riadne zverstva. Slovicko „zverstva“ berem teraz tak ze dost toho ma aj on naucil, abo nechal ucit na nom.

To bolo pre mna asi najvacsi zlom, bo kus som i tak myslienkovo vtedy dajak dufala ze daco take sa mi splni, bo sa mi to tak este malinko pacilo. Sak ja sama som uz vtedy vlastne prechadzala na take prve jak to nazvat dominantnejsie asi veci bo, isto viete i z mojho profilu ze ma bavi chalana honit fajcit, abo ho dajak ovladat v tomto smere :P. Najlepsie ked je este napospas len mne, a je vlastne na mne co mu vyvediem. Odbocila som kus od temy, no v skutku aj jemu sa pacilo vlastne nechat sa takto ovladat, aj ked zozaciatku som ja ani nevedela uplne co len techniku vyhonenia. Hej ze som sa mu s nim bavkala, az dokym sa nespravil. Sama si myslim ze to neni zla technika i ked u vas chalanov to je take ze vydrzite vydrzite a potom jak sa spravite, tak ta dalsia chut nepride hned – je treba kus pockat a tak cize ..sak viete o com vravim. Jemu som toto robila par tyzdnov, az kym mi nenavrhol ze ci sa nechcem naucit daco nove. Ja som povedala sak kludne sak, co to asi tak moze byt? Povedal mi ci som pocula o technike predlzovania abo oddialovania. Furt ked ma napadne toto slovo, ta mi pride ze jak keby chalan chcel zvecsit svoj penis o dajake centimetre :D. To ma i vtedy napadlo, bo som vlastne netusila o co ide. Zvedavost bola ale na mieste sak co, on to chce a ja som zvedava to skusit. Povedal mi vtedy ze ide o daco take ze, musim sama ustrazit kedy to na neho ide a prestat, mne to dajak neslo do hlavy bo som si povedala „naco prestavat, ked sak najlepsi je vystrek ne,?“ :P Dajako mi to nesedelo ale ta co pustila som sa do toho kvazi ucenia. Zaciatky v tomto jak pre babu su dost take ze to neviete odhadnut, i keby ste neviem co robili a pre chalana zase take ze jak ma velke chute ta tiez sa nevie odputat od toho zeby sa nepsravil pod nezbednou rukou smatralskou :D.. to plati stale.

V tomto skusani a uceni tych technik som pokracovala istu dobu.... avsak to bude pokracovanie v dalsiom blogu...

Snad sa vam tota cast pacila, a ked daco ta piste do komentov!