Chcem ťa... Si pre mňa jediná

18.1.2020 05:52 · 591 zhlédnutí Genttleman

Chcem ťa...
Si pre mňa jediná, ktorú chcem zo všetkých žien na tomto svete. Si pre mňa najkrajšia a najúžasnejšia zo všetkých žien. Si jediná, vďaka ktorej mi rozkvitlo srdce. Si jediná, ktorú túžim spoznávať každý deň svojho života, na ktorú myslím každú minútu čo žijem. Si jediná, s ktorou sa chcem deliť o svoje najtajnejšie “ja“, ktoré mám. Si tá, ktorú chcem bozkávať, hladiť a ležať s ňou nahý. Si jediná, s ktorou chcem v noci spať a pri ktorej sa chcem ráno zobúdzať. Si tou, ktorej chcem svoje srdce darovať. Si jediná, ktorej sa chcem úplne celý oddať. Si tou, ktorú chcem milovať, lebo milovať znamená poznať. Preto ťa najprv potrebujem spoznať, aby som tá mohol milovať.
Dovolíš mi spoznať ťa? Kúsok po kúsku, centimeter po centimetri, myšlienku po myšlienke, názor po názore, túžbu po túžbe, sen po sne...
Neviem, aký život žiješ. Neviem, či niekoho nemáš, po čom tvoje srdce túži a ani , či tá túžba je naplnená. Neviem, či som ti sympatický a či spĺňam tvoj vkus. A ani neviem, či by si ma dokázala niekedy milovať.
No viem, pri pohľade do tvojich oči, aké je tvoje srdce rozžiarené, lebo tvoje oči sú bránou do tvojej duše a tá je nádherná, jemná, citlivá a túžiaca po láske.
A preto rešpektujem tvoju slobodnú voľbu, rozhodnúť sa, či mi dovolíš spoznať ťa takú, aká si. No moja túžba po tebe pokračuje ďalej...
Nie je nič vzrušujúcejšie, ako keď sa ti môžem za dívať hlboko do očí, cítiť z tvojich oči energiu lásky, ktorá mi prúdi do srdca a potom sa šíri do celého tela. Túžim ťa celú roztopiť jediným pohľadom. Hovoriť tí: „chcem ťa“, aby sa tvoje telo rozochvelo rozkošou na miestach, o ktorých vieš len ty. Chcem otvoriť tvoje tajné dvere a vyvolať v tebe túžbu, aby si ma vypustila dnu. „Chcem ťa“, moja žiadostivosť po tebe je neutíchajúca.
Tvoja krása vo mne rozpaľuje tie najväčšie túžby. Milujem tvoju tvar, telo, vôňu, chuť, pohyby a všetko ostatné, si mojou bohyňou lásky. Chcem aby si vedela, že si pre mňa krásna a žiaduca. Zbožňujem ťa celú, takú aká si. Chcem aby si rozkvitla a žiarila pri mne. V myšlienkach prechádzam všetkými túžbami, ktoré by som chcel robiť s tebou.
Bolo by úžasné, byť blízko pri tebe. Vystrieť ruku a dotknúť sa tvojich vlasov. Hrať sa s nimi pomaly a jemne hladkať, prehrabávať sa v nich. Pri tom ti pozerať do očí a na pery, ktoré tak túžim pobozkať. Zľahka prejdem prstom po tvojich perách s túžbou: “Aké by to bolo pobozkať ich?“, až to už nevydržím a jemnučko sa dotknem svojimi perami tvojich. Najprv pomaly a po chvíli vášnivo, s túžbou bozkávať tvoje pery nepretržite. Postupne prejdem bozkami k tvojmu ušku a krku. S túžbou pobozkať každý centimeter tvojho tela. Pohladím ťa na líci a poviem ti aká si krásna.
Pozriem ti nevinne do očí a pohladím tvoje nádherné vlasy. Začriem prstami do vlasov a začnem sa s nimi hrať. Zároveň ťa bozkávam na krku. Chytím ťa za ruku a pozriem sa ti do oči. Cúvnem a prezriem si s túžbou celé tvoje telo. Začínam ťa vyzliekať, pomaličky kúsok po kúsku. Jemne si ťa pritiahnem a pomaličky ti vyzlečiem hornú polovicu tvojho krásneho tela, až kým ne ostaneš v podprsenke, tú ti nechám.
Prejdem pohľadom po tvojom nádhernom tele a pobozkám tvoju jemnú pokožku na krku. Potom prejdem na plecia a na chrbát. Objímem ťa odzadu a pobozkám vzadu na krku, silno si ťa priviniem k sebe.
Chytím ťa za ruky a otočím. Kľaknem si k tvojím nohám a začnem vyzliekať zvyšok tvojho tela, až kým nezostaneš len v podprsenke a nohavičkách. Pohladím každú časť tvojho tela a bozkávam ťa od bruška cez stehná, nohy a postupne cez celé telo, až sa vrátim k tvojim perám. Objímem ťa a vášnivo no nežné pobozkám. A budem ťa bozkávať a hladiť až kým sa nebudeš sama chcieť vyzliecť a oddať sa mi.
A keď to spravíš, perami prejdem na tvoje najintímnejšie miesto a jazykom ťa budem vzrušovať, až kým nebudeš vzdychať od vzrušenia. Neprestanem kým mi neodtiahneš hlavu a nebudeš chcieť ma pobozkať ty. Potom ťa otočím na bruško, rozopnem podprsenku a začnem hladiť tvoj chrbát. Pobozkám ťa na krk a perami prejdem cez chrbát na zadoček. Ľahnem si vedľa teba, pohladím ťa po vlasoch a pobozkám ťa. Prstami ti vojdem medzi stehná a začnem hladiť tvoje vlhké pisky a klitoris. V tej chvíli je mám jedinú túžbu, vniknúť do teba, ale budem čakať na tvoj impulz: „áno chcem ťa“.
A potom mi zazvoní budík, zobudím sa. Škoda, bol len sen... s túžbou aby to bolo skutočné....