Deset pravidel VDD

28.2.2020 10:12 · 1 459 zhlédnutí JsemNaDrze

Jak už to tak bývá, setkávám se tady se vším možným a nedá mi to se nepodělit. To mi tak jednou moje subinka pošle komunikaci s VDD. Prý je ten správný dominant, který ji ukáže, jak se to dělá správně. A na úvod ji zašle svých 10 pravidel, které musí holka dodržovat. Zde je máte.


Deset pravidel Velkého Drsného Dominanta:

  1. Budes má oslovovať Pane bez výnimky!
  2. Budes mi vykať bez výnimky!
  3. Ak sa dohodneme na stretnutí tu alebo inak prídeš vždy načas...alebo das minimálne 30min predtým vedieť že sa ti nedá a napíšeš dovod prečo nie...ak sa nedostavis na čas a ani to vopred neoznámis tak exceptujem len dôvody, ktoré môžu ohroziť tvoje.
  4. [toto pravidlo VDD zapomněl napsat].
  5. Ak budeme písať a chceš ukončiť konverzáciu ,poprosis že chceš odísť (napr. Chceš ísť spat,odísť kvôli povinnostiam alebo iné).
  6. Budes posielať fotky alebo sa ukazes na webke, alebo si zavoláme pokial ti to Situácia dovolí po vyžiadaní od Pana,webka neskor po zvážení že si môžeme dôverovať.
  7. Subka bude každý deň písať rano alebo vecer čo robila v predošlom dni.
  8. Subka neodvara,nepauluje a chová sa slušne a úctivo voči pánovi.
  9. Ak subka niečo chce alebo žiada vždy prosí to iste v prípade ak sa chce niečo opýtať.
  10. Pán má právo subku potrestať v prípade že poruší jedno z pravidiel.Trest nesmie nejak subke ublížiť na zdraví áni zanechať stopy,taktiež nesmie nijak ohroziť jej súkromie. V prípade že subka bude porušovať pravidla náročky bude Pán subku ignorovať na určitý čas podľa zavaznosti. Ešte mi Vyplnis tento dotazník Link

No subinky... není Vašim snem, být oddány takovému Pánovi? :-D