MASÁŽ PRE ŽENY/MOJA SKÚSENOSŤ

2.5.2020 20:34 · 1 320 zhlédnutí PussyLicker88

Prvým krokom k úspechu je príjemná atmosféra

Vzhľadom k tomu, že máte okrem večere v pláne ešte erotickú masáž a následné milovanie, zaistite, aby vám bolo doma teplo. Ak sa už vonku ochladilo, zapáľte si v krbe alebo pustite kúrenie, nech sa vaša partnerka netrasie pri masáži zimou.

K masáži neodmysliteľne patrí aj prítmie, vôňa a príjemná hudba. Pustite teda CD s nejakou obľúbenou relaxačnou hudbou a zapáľte sviečky. Nezabudnite na povypínanie všetkých rušivých elementov, ako je televízia či mobilný telefón.

Atmosféra je pripravená a romantický večer môže začať

Samotnej masáži potom venujte maximálne úsilie. Položte partnerku na zem na matrac, do postele alebo kamkoľvek, kde sa jej bude dobre ležať a kde budete mať obaja dostatok priestoru. Dbajte na to, aby ležala rovno a aby mala ruky pozdĺž tela. K masáži budete potrebovať ešte zahriaty masážny olej. Ak si chcete umocniť dojem z masáže, použite aromatické masážne oleje alebo aromatické sviečky, ktoré stačí len zahriať a špeciálne upraveným voňavým olejom v podobe vosku potom budete môcť masírovať partnerkine telo. Vzhľadom k tomu, že sa má jednať o erotickú masáž, nezabudnite si pripraviť aj lubrikačný gél na intímne partie alebo lubrikant s masážnym gélom v jednom... Alebo taký ktorý partnerke vyhovuje najviac no ja osobne Najviac odporúčam lubrikant bez príchute čiže obyčajný/neutrálny ("žiadny jahodový durex")... Nebudete tak musieť striedať masážny olej s lubrikantom a všetko vám pôjde pekne "od ruky".

Masáž chrbta, ramien a krku

Najprv začnite na chrbte, ramenách a na krku, aby došlo k uvoľneniu všetkých stuhnutých svalov. Začnite klasickým trením, pri ktorom kĺžete dlaňami pomaly po pokožke tela. Nepoužívajte len silu vašich paží. Používajte k masáži váhu celého vášho tela. Nebudete tak po chvíli masírovania taký unavení. Premasírujte krúživými pohybmi brušiek vašich prstov aj okolie partnerkinej chrbtice. Na masírovanie chrbta sú ideálne krúživé pohyby po celej ich dĺžke, od zhora dole, opačne, ale aj do strán.

Na chrbte môžete vyskúšať aj iné masážne techniky, ako je trenie napríklad telo na telo. Skúste napríklad jemné sekanie dlaňami, bubnovanie prstami po celej ploche chrbta alebo jemné hmatanie napätou otvorenou dlaňou. Masážnych techník je nespočetné množstvo. Záleží teda len na vás akú si zvolíte a aká bude masírovanej najviac vyhovovať.

Masáž zadku, stehien, lýtok, chodidiel,

Ak máte chrbát, ramená a krk namasírované, prejdite na zadok pohrajte sa s oboma polkami a nebojte sa zájsť aj medzi ne a venovať sa análiku ak to má rada alebo vás o to požiada ak áno taktiež odporúčam zapojiť jazyk a slastne jej ním zozadu osmahnúť obe dierky. Popritom sa hrať s riťkou, potom stehná, lýtka a chodidlá. Aj nohy zaslúžia po celodennom behaní trochu pozornosti. Chodidlá patria medzi erotogénne zóny, takže verte, že sa partnerovi bude ich masáž zaručene páčiť. Chyťte partnerku za členky a masírujete krúživými pohybmi palcami jej pätu a chodidlá. Následne môžete premasírovať ešte každý prst na nohách zvlášt, prípadne za každý jemne potiahnuť.

Masáž tváre, ušných lalôčikov, krku, pŕs, pupku, mušličky ...

Nielen masáž chrbta a nôh môže byť veľmi príjemná. Otočte si partnerku na druhú stranu, pozrite sa jej do očí, vášnivo ju pobozkajte a pokračujte opäť v masírovaní. Teraz máte možnosť vidieť, ako sa vašej láske/partnerke vaša snaha páči. Vnímajte jej pocity a smerujte potom podľa nich vaše masírovanie.

Pokračujte tvárou, ušnými lalôčkamy, ktoré sú považované za bránu slasti, prednou časťou krku, až sa dostanete na hrudník, prsia ktorým sa tiež treba poriadne a dlho venovať a to sa týka aj bradaviek aby jej poriadne stvrdli a stáli v pozore, odporúčam zapojiť nielen prsty ale aj jazyk alebo jemné hryzkanie. Presúvať sa nižšie na pupok až k mušličke. Masírovať nemusíte len svojimi prstami, môžete na to použiť aj iné časti tela. Ak chcete pôžitok z masáže ešte umocniť, môžete použiť kocku ľadu, pierko či iné veci, ktorými budete partnerku trochu "trápiť".

A kde inde skončiť ako v oblasti lona? Hrajte sa jej s mušličkou či už prstami alebo zapojením jazyka v celej oblasti vnútra stehien a dráždením klitorisu alebo prstovaním. To, či sa partnerke vaša masáž páčila alebo nie zaiste spoznáte to viem z vlastnej skúsenosti.. Túto masáž som skúsil s kamarátkou a keď som cítil ako sa mi jej stehná začali ovínať okolo hlavy hneď som vedel že ma z jej rozkroku nepustí pokiaľ tam nebudem úplne hotový a ona detto.. Pri tom tiekla ako ten najšťavnatejší druh ovocia ktorý ani nerasie na tejto planéte a keď som zapojil popri lízaní aj prsty a nimi do nej vnikol čochvíľa striekala vraj ako ešte nikdy predtým.. Vraj mala prvý krát striekajúci/squirtujúci orgazmus z toho som bol neskutočne vzrušený lebo som to chcel zažiť aspoň raz v živote.. Ak budete obaja chcieť, môžete prejsť od masáže rovno k vášnivému milovaniu je to úplne o niečom inom keď je žena ešte celá naolejovaná a nadržaná.. Po chvíli ako si vložila do seba môj penis a povedala že teraz sa chce urobiť ešte so mnou som od vzrušenia začal striekať no ona mi hneď sadla na tvár, pár krát zavlnila pičkou popri tom si vzala môjho vtáka do úst začala sať vraj: "mňam bielkoviny" a netrvalo dlho a už som ho mal znova v pozore a užívali sme si ďalšie kolá . Takúto Erotickú Masáž môžete považovať za skvelú predohru. Vrelo Odporúčam!