Mototrip

7.8.2020 15:17 · 912 zhlédnutí sligoman

Nacmaram sem tento 1 blog za rok(pauza trvala asi 8mes.) a nebude to prave sukaci pribeh:-
))
Aktualne prezivam singl zivotnu etapu,slapkam neplatim,pretoze o ten sex kseft nemam zaujem,ale ako zensky element mam dost zaujimave kamosky. Bez vyhod-ujasnime si to na uvod.

Jedna z nich,slecna I. je napriklad spravne trhla. Minuly rok sa vysekala na motorke:-) a to je paradoxne dobra skusenost,ak prave nemusite dalsich 50r.stravit na invalidnom voziku,nechodit po sudoch kvoli ublizeniu na zdravi,alebo Vase zive funkcne srdce nebude nosit pan XY po transplantacii.
To sme odbocili. Slecna I. je teda trochu trhla a dost dobry partak na motovylet. Ona a jej sexy biela Honda,ja a bavorsky buchar.
Aby som mal vyrazny vizualny zazitok,tak hovorim: "jazdi vpredu,ja za Tebou,drz tempo" a v duchu si do helmy hovorim: "ten sexy zadek na masine ma bude bavit,aj ten blondaty cop,co trci z Tvojej prilby:-)) musim pochvalit talent-pracuje s tym zadkom v zatacke...

Bavilo nas to,sme kolegovia z prace,dali sme kafco na benzine-pokecali a rozisli sa kazdy svojou cestou. A uznanie! Odvazna,neposere sa z masiny v horskych serpentinach.
Diky Vesmire za taku partacku na cesty:-))