Pracovni nasazeni

14.10.2020 11:42 · 1 045 zhlédnutí Kejt-Kjut

Prask.... " kruci!! " zas ji spadly slozky z ruky.. "to je zas dneska den" pomyslela si. Byla uz od rana ponorena ve svych myslenkach a svet kolem ubihal aniz by ho stihla pozorovat. Od rana myslela jen na jedine... Na jeden sladky a tvrdy ocas, ktery by si nejradeji dala ted hned. Jenze byla v praci a den se jeste ani nelamal v pulce a konec smeny v nedohlednu. Koukala do papiru a neco do nich zapisovala ve snaze delat svou praci jako obvykle. Jenze kdykoli se vymanila ze sveho zasneni, zjistila, ze pise uplne nesmysly. Chvili zas vnimala a udelala aspon kus prace, ale pak zase mysl utekla jinam. Bylo to nezvladatelne, kundicka ji vlhla cimdal vic a chut rostla a rostla. Misto prace si uz jen hrala s prupiskou a znudene si s ni poklapavala po zubech. Pretacela ji mezi prsty dokud ji zas nespadla... " achjo... ja se uz na to.... " proste takhle se pracovat neda.
Zkusila se prehodit na jine myslenky, nez jen myslet na to jak ma strasnou chut dat mu pusu, oliznout zalud, hladit se s nim po tvari a mazlit ho nez ho do sebe zasune. Tak zkousela premyslet co je treba nakoupit a co vsechno musi jeste po praci. Moc to nezabralo, pac ji hlavou probehlo no neni co jist, uz si  nekoupila dlouho nic na sebe a taky ze uz si dlouho nekoupila zadnou hracku a ze by se ji hodilo dildo s prisavkou a kde by vsude drzelo a ze v lohnici na zrcadle by to nebylo spatne, aby se dalo divat jak zajizdi dovnitr. Nebo treba nejaky novy vibrator a ze vlastne meli nekde v akci analni koliky...  a nejak se zas ponorila zpet  a jen premyslela nad tim, jak se tesi az si tam neco strci a poradne se tim obtahne.
To ze je uplne mimo a svoji praci dnes dela tak mizerne, jako uz dlouho ne, moc neresila. Spis resila ze se na ni lepi jeji kalhotky a jestli to nepujde zachvili videt i na obleceni. Nakonec si rekla ze se trochu projde a treba se vzpamatuje a tak zamirila na zachod.
Sundala kalhoty is kalhotkama. Byly uplne ulepene. "To je peklo," pomyslela si a jeste nez se vycurala se chtela trochu utrit. Kdyz si ale na ni sahla a projela ji prsty, ktere v ni lehce klouzaly, musela je tam strcit zas znova. Nechtela ale bylo to silnejsi nez ona. Zachody zely prazdnotou a tak se oprela o zed kabinky a pokracovala. Porad si rikala jen ji trochu pohladim, jen trochu prsty dovnitr sahnu a prestanu a pujdu pracovat. Ale neslo to musela pritlacit a vrazit je hloubs a znova a znova. Presne to potrebovala ted a tady bez ohledu na okoli. Ten chtic byl tak silny a ovladl ji, uz nerozhodovala hlavou. Sjela zady po stene kabinky do drepu aby prsty vklouzly do toho spravneho mista. Rukou se oprela o protejsi stenu, aby neztracela rovnovahu a pritlacila jeste vic. Delala si to rada intenzivne a hluboko. Dech se ji zrychlil, srdce busilo a vedela za uz nemuze prestat. Ze uz ji svlastni telo nuti pokracovat. Ze uz to musi dotahnout dokonce. Bylo to tak intenzivni a jeji kundicka byla mokra jako uz dlouho ne. Chvilema vytahla prsty ven a uzivala si to napeti chtice, tu silu, ktera ji nutila je tam znovu zaborit. Znovu a znovu. Zaborit je hloubeji a intenzivneji, tak jak to jen slo.
Ale v tom vsem uslysela vrznout dvere. Nekdo prisel do mistnosti, navic primo do vedlejsi kabinky. Kousla se do ramene ve snaze ucpat si co nejvice pusu. Dech zpomalit neumela, ale doufala, ze to snad nejde slyset pres tu papirovou stenu. Hlavne nesmi ani kniknout. Coz bylo strasne tezke, ale pokracovala. Oprena o stenu, za kterou se sel nekdo vycurat.  "Kruci deset kabinek a ona musi jit zrovna do te vedle mne" myslela si. Slysela kazdy pohyb te osoby a poslouchla s napetim kdy odejde. Bylo to divne, ale na jeji chuti to neubralo. Byla uz tak napjata, ze to proste neslo zastavit. Jeste parkrat zaborila prsty a pritlacila a uz citila jak se to deje. Nechtela vydat ani hlasku, nechtela se udelat kdyz nekdo vedle je. Chtela pockat az ta osoba vypadne. Ale uz to neslo. Bylo pozde na to, to zastavit. Ani kdyz vyndala ruku a prestala. Stejne citila, ze se to deje. Vedela ze uz se udela tak nebo tak. A ze to nepocka az bude opet klid. Citila jak ji telem probiha mraz, to simrani, ktere vztoupa odspoda nahoru. Jak se ji jezi chlupy po celem tele a jeji telo se zacina chvet. Uz nebylo cesty zpet. A tak do sebe opet vsunula prsty a pohladila jemnym pomalym tlakem steny sve kundicky aby ji podporila v tom co stejne udela. Kdyz uz se to stejne stane tak si to aspon vychutna poradne. A taky ano telo se ji chvelo uz necitila mrazeni, ale citila jak vztoupa jejim telem teplo. Prsty si vychutnavala stahy, to zname pulzovani sve kukundicky kolem prstu. Uz nemusela delat nic a delo se to samo. Zalehalo ji v usich, tocilo se v hlave. Vychutnavala to opojeni. Uff bylo to intenzivni. Hodne. Vic nez cekala.
Kdyz to pomalu odeznivalo odkryla si pusu, potrebovala se vic nadechnout. Vedle v kabince uz zadny ruch nebyl. Ale kdy ta osoba odesla to nevedela. Zaprela se o stenu za sebou druhou rukou a snazila se poskladat z drepu zpet na nohy. Moc to neslo nejak ji to telo jeste neposlouchalo. Natahla si kalhoty a sedla na misu. Potrebovala se trochu vydychat nez vyleze ven. Zvedla hlavu uz se v ni tolik netocilo a uvidela, jak na stene jeste mizi spoceny otisk dlane. Ted uz se jen nenapadne vratit zpet k praci....