Masáž

27.12.2020 13:26 · 1 245 zhlédnutí TMVSOM

Masaz ma rad asi kazdy. Niektori len taku obycajnu, sportovu. Su taki, ktori potrebuju zrelaxovat a prave na to im sluzi masaz. Samozrejme, mame aj masaz s happy finish. Asi budem zniet cudne, ale ja masaz nevyhladavam. Sportova masaz mi vzdy evokuje spomienky na moju sportovu karieru. A kazdy uspech je vyvazeny bolestou. Mali sme masera aj maserku, a hoci uz mnou vtedy zacinali bublat hormony, nikdy som tie chvile s maserkou nevnimal so sexualnym podtonom. Bolo to len o bolesti tela a svalov.
Mam ale aj zazitok, ktory kazdy v tomto blogu ocakava. Slusny wellness hotel v slovenskych horach. Akcia zvana teambuilding vedenia, s prichodom jeden den navecer, prenocovanie, dalsi den take tie teambuildingove picoviny, vecer uz oddych v bazenoch, chlastacka a druhy den uz sportovejsie aktivity. A vtedy som sa nechal ukecat na masaz. Pred vecerou, ked uz mali vsetci dost, a jediny kto este nemal masaz som bol ja, prehovorila ma hotelova managerka, nech to skusim. Kedze som ten, kto plati ucet, tak ze nemusim nikam chodit, ale maserka aj so stolom pride ku mne na izbu. Vlastne cely cas som mal z tej managerky Zuzky pocit nezbednosti v ociach. Usmievala sa, koketovala, ale prikladal som to snahe zapacit sa najvyssiemu vedeniu, teda mne. Ponuka na sukromnu masaz v mojej izbe, taka sa neodmieta. Dohodli sme sa, ze ja sa idem na izbu pripravit a ona zariadi zvysok.
Zo sprchy som pocul, ze niekto vosiel do izby, potom nejaky suchot. Vyumyval som sa, poutieral, nahodil len zupan a vstupil do izby. Bolo tam pritmie. Hrala nejaka hudba, horeli dve vonne lampy. Najdolezitejsi vsak bol rozlozeny masersky stol v izbe, no chybala obsluha. Sadol som si na postel a cakal. Do izby vstupila zenska postava v nejakom tricku a leginach. To sa dalo vidiet z obrysu, ked vosla z osvetlenej chodby do zatmavnenej izby.
Preco nie ste na lozku?
Ten hlas predsa poznam, to je snad managerka Zuzka? “Nevedel som, co mam mat na sebe. Nikdy som nebol na takejto masazi” - snazil som sa to nejako zachranit.
Bude to specialna masaz, na specialnom mieste a este od specialnej maserky. Najlepsie bude byt nahy od zaciatku, ved aj tak nie je nic vidno.
Mne nie je nutne dvakrat hovorit, v sekunde som zhodil zupan a zalahol na maserske lozko, samozrejme ze na brucho. Zuzka zacala s masirovanim mojho chrbta a aj s konverzaciou. Aj ked nevypadala, tak bola len o rok mladsia odo mna. Kedysi robila maserku v rehabilitacnom centre, no postupne sa presuvala z hotela do hotela, stale lepsia pozicia. Nemasirovala uz roky, ale kedze ja som takuto relax masaz nemal s cim porovnavat, pripadalo mi to dokonale. Ani neviem ako presli jej ruky z chrbta na zadok. Nepobudli na nom dlho a uz mi pracovala na stehnach. Nemusim hovorit, ze ma pod bruchom zatlacil poriadne nadrzany penis. Atmosfera vobec nebola vybicovana erotikou. Bola to prijemna relaxacna nalada, skor hladkanie ako uvolnovanie svalstva. Velmi uvolneny rozhovor dvoch osamotenych dusi. Uz som to raz spomenul, ale proste ked pracujete na vysokej pozicii, ste vazne dost opusteny. Tam si uz v praci nemozete odfuknut, zanadavat si na sefa. Ostatni vas vecer nezavolaju na pivo, aby si vyventilovali stres z prace. Ak sa s vami niekto bavi, je to ten vyjebany ritolez. Asshole ktoreho by ste v skutocnosti mali vyhodit z firmy, a nie ho pocuvat.
My sme sa rozpravali, dve cudzie osoby, ktore si este aj tykat zacali tak bezprostredne. Dozvedel som, ze byva v nedalekom meste a ma rodinu. Manzelka a dceru, ktora pojde zachvilku do puberty. Ze je toto uz 7 hotel v ktorom pracuje, ale ze tu je najspokojnejsia. Team si vybudovali s kolegom podla seba, sluzby si delia tak, aby obaja zvladali aj rodinu. Tiez som prezradil co to o sebe, urcite viac ako tu v blogoch.
A teraz otocit na chrbat!
Chcel som zaprotestovat, ale potom som si uvedomil, ze jednak je tam tma, potom ze uz mi davno nestoji a hlavne, ze chcem aby pokracovala v “masirovani”. Neslo o masaz, ale o ten okamih, rozhovor a relax.
Ocitol som sa na chrbte, ochabnuty penis medzi nohami, konecne som ako tak uvidel svoju maserku. Normalne jej svietili oci, aj v tej tme ziarili. Mala na sebe obycajne biele tricko s logom hotela. Vlasy stale zopnute v cope. Na ruky si naniesla olej a polozila ich na moju hrud. Ale okamzite s nimi zacala putovat dole. Citim ako mi prechadza po bruchu a objavuje sa tu napatie. Skor nez som mal akukolvek sancu zareagovat, poslat impulz do rozkroku, moj vtak sa ocitol v jej ruke. Okamzite zacal narastat a ona presunula aj druhu ruku do mojho rozkroku. Nechapavo som na nu hladel. Videla otazku v mojom pohlade, a tak mi ju zodpovedala.
Nemame uz vela casu do vecere. A aj ked by som chcela pokracovat ako doteraz, neda sa. Tak teraz ulavim tvojmu napatiu, a ver ze to robim rada. Necakaj vsak nic viac. Ber to ako Happy Finish. Podakovanie za to, ze ste prisli k nam do hotela. Taka akcia ako vasa, desat izieb na dve noci, plna penzia, otvoreny ucet v bare, akcie cez den, masaze a wellness len pre vas. Jednoducho vasa firma nam urobi za tri dni celomesacnu trzbu. Tak sa necuduj, ze sa Ti chcem podakovat. A samozrejme, ze dufam v pokracovanie. Bud v tomto hoteli, ked tu este budem, alebo v inom, kde budem. Takze som taka sebecka mrcha, ktora si Ta chce tymto zaviazat.”
Povedal som len, ze nie je mrcha. Viac som nestihol, lebo moj naliaty penis zrazu zmizol v jej ustach. A ja som stratil rec. Rukou od kokosoveho oleja mi prehrabovala vajcia. Druhou jazdila po koreni tvrdej ciciny, kym jej usta sa lacne prisavali na moj ruzovy zalud. Perami ho cmulala, jazykom obcas skusala zajst do tej malej dierocky na spicke zaluda. Netrvalo to dlho a ja som jej naznacil, ze uz budem striekat. Ona to zobrala ako signal, pridat na tlaku a ja som o sekundu vsetko svoje horuce semeno vypustil do jej ust.
Odisla to vyplut do kupelne, zatial co ja som spokojne zliezol z lozka. Ked sa vratila, chcel som Zuzku objat. Zastavila ma, s tym ze to bolo vsetko. Namietal som, ze by som jej to rad vratil, ze aj ja by som chcel jazykom preskumat jej muslicku. Opat ma ale len odmietla, ze na to nie je cas. Ale moze mi slubit, ze ked si to nabuduce bude robit sama, tak urcite bude na mna mysliet.

Vecera prebehla v pohode, ludia boli maximalne spokojni s celou akciou, takze som pripitkom podakoval celemu kolektivu hotela, na cele so Zuzkou, ktora uz opat ustrojena v bluzke a sukni dohliadala na chod hotela. Obcas sa na mna usmiala, obcas dotkla ramena, ked sme sedeli a popijali. Tak som aspon vyzbieral od kolegov nejake eura, aby bolo na poriadne sprepitne pre staff. A prislubil som, ze taketo akcie budeme organizovat pravidelne. Potom vsak prisla korona, my sedime doma, v hoteloch pusto a ja sa priznam, ze takuto masaz od Zuzky by som si rad dal.

A co vy? Stalo sa niekomu, ze obycajna masaz sa zvrhla?