Hura do prace!

3.1.2021 10:11 · 668 zhlédnutí TMVSOM

Moja milovana pani manzelka bola uz od Silvestra v depke. Zacala si pocitat, kolko dni volna jej este zostava, kym opatovne zabori svoj zadok do kancelarskej stolicky. Zacne svojimi nechtikmi skrabkat klavesnicu. Bude nahadzovat usmev na sefstvo a pritom vsetkom jej v hlave bude zniet len ta jedna jedina veta: Mozem vas vsetkych jebat!

Viete co ju vsak v tieto dni sralo este viac?

No samozrejme ze ja. A moj pristup k zivotu. Je uplne jasne, ze najradsej by som bol, ak by svoj zadok zaborila do mojho klinu a napichla sa na mna. Potesila by ma, ked by svoje nechty a prsty vyuzivala viac na klopanie po mojom penise. Usmievat sa moze na koho len chce, no ten najkrajsi sexi zvodny usmev nech si laskavo necha iba pre mna. Ved vie velmi dobre, ze ja by som ju trtkal kazdy den.

Ano kazdy den, teda vlastne raz denne. Ale aj to sa zda moc. V nasom veku si uz musime davat bacha. Pamatame si dobu, ked sa to dalo aj dvakrat denne. Na druhej strane, citam si tu blogy, forum, obcas niekto posle odkaz a postazuje sa, pocuvam zial kamaratov na pive. Vzdy je to o tom, ze sa miluju malo. Raz za tyzden je uspech. Raz za mesiac je normal. Niektori to maju raz za kvartal.
Nebojte sa, my tiez netrtkame kazdy den. Ved by mi ho zodrala. Hlavne vsak, mame deti, takych malych sukokazov. Ked vyslo najavo, ze deti zostanu doma, ziadna skola a zatial ani distancne vzdelavanie, moja milovana skoro skolabovala. Dnes vsak dostala sms od sefstva, ze bude od zajtra na Home Office. Kedysi o tom snivala a zavidela ostatnym, ze su doma, ze nemusia rano ist do prace, ale praca pride k nim domov.
Dnes po obede, pozrela na mna, v ociach jej zahrali ohnicky a spokojne zahlasila:

“Budeme chodit do roboty. Doobeda pojdes ty na par hodin a zoberies jedno decko so sebou. Poobede zase ja vybehnem do kancliku a ty budes doma s oboma deckami, ku mne do office nemozu. Ale v ziadnom pripade uz nebudeme doma vsetci styria. To clovek hovno urobi, decka tu skacu po hlave, zatrtkat si nemozeme a vsetko sa to bude len srat. Hura do prace!”

Poucenie - vzdy lepsie byt v praci ako doma s deckami. A kedze decka vznikaju zo sukacky, nestazujte si vy, ktori trtkate malo. Viac suloze by vam mohlo priniest viac deti. A cim viac deti, tym menej sexu. Cim menej sexu, tym viac staznosti. Ale zase aj viac casu na pracu. Preto nenadavajte na svoju prace a zajtra rano pekne s usmevom zacnite naplnat pracovne ciele noveho roku. Hura do prace!