Ako chceš, aby som sa dotýkal?

4.1.2021 05:52 · 786 zhlédnutí Genttleman

"Milenec sa opýtal: Ako si praješ, aby som sa ťa dotýkal?
Milenka odpovedala:
Chcela by som, aby si sa ma dotýkal tak, ako by si zajtra mal odísť niekam veľmi, veľmi ďaleko a chcel by si si pamätať každý kúsok môjho tela, jemnosť mojej pleti, všetky zákutia a krivky môjho tela.
Chcela by som, aby si sa ma dotýkal, ako by si bol slepý a vedel, že ma miluješ šialene, ale nikdy ma neuvidíš.
Dotýkal sa mojej tváre, mojich pŕs, stehien ... Učil sa, ako "vyzerám", predstavoval si ma v duchu, zatiaľ čo tvoje ruky by objavovali moje telo.

Chcela by som, aby si sa ma dotýkal, akoby tvoje ruky boli rukami liečiteľa a vyžarovali energiu lásky každým pohladením.
Chcela by som, aby si sa ma dotýkal tak, ako by si bol z tých dotykov živý . Ži zo mňa, utíš svoj smäd po šťastí láskou, ktorú v sebe nosím.
Chcela by som, aby si sa ma dotýkal tak, ako by si ma svojimi dotyky živil, akoby mi tvoj dotyk dával život a šťastie.
Chcela by som, aby si sa ma dotýkal tak, akoby tvoje ruky boli štetcami a ich pohladenie odieval každý kúsok môjho tela do žiariacich, iskrivých, oslepujúcich farieb.
Chcela by som, aby si sa ma dotýkal ako sochár, ktorý práve dokončil svoje dielo a vyhladzuje každý jeho kúsok, aby mu dodal lesk.
Chcela by som, aby si sa ma dotýkal, ako by tvoje ruky boli ohňom, ktorý obracia v popol všetko nečisté a uchováva len čisté zlato mojej duše.

Chcela by som, aby si sa ma dotýkal tak, ako by som bola tvojou milenkou naveky. "