Prichytení pri čine :o

16.2.2021 08:56 · 1 783 zhlédnutí 202911

Všetko sa to začalo nevinnou cestou vo vlaku. Nočný spoj z Prahy do Košíc sa vliekol po koľajach dosť pomaly a s výrazným meškaním. Nedalo sa veľmi spať a už vôbec nie od Ostravy, kde si ku mne prisadla kočka s tmavými vlasmi ktoré sa ligotali v tme, ktorá bola v kupéčku. Neodvážil som sa ani len pozdraviť keď vošla. Sedel som, akoby sa mi snívalo a len som sa na ňu usmial.
"Copak ty nemluvíš?" Ozvalo sa na mňa po pol hodine cesty.
"Ále hovorím hovorím len som nejaký unavený :)" Usmial som sa na ňu.
"Tak ty jsi ze Slovenska :) Kam máš namíreno?" Jej hlas bol taký príjemný, že som ostal iba ticho.
"Já jdu až do Košíc tak doufám, že to zpoždení se zmenší, nerada cestuji vlakem" Povedala.
"Ako by som ti mohol spríjemniť dnešnú cestu" Vykľzlo zo mňa ani neviem kedy.
"Zrazu nejakej odvážnej, ;)" , žmurkla na mňa a usmiala sa.
"Prepáč ja som to tak nemyslel, ani neviem ako sa voláš"
"Jsem Nikča, co ty odvážlivče :) "
"Ja som Pavel, rád ťa spoznávam" Pekne som sa na ňu usmial
"Tak co tá ponuka, ješte platí? Ráda bych promasírovala ramena, hodne me bolí" začala si dávať dole svetrík a na sebe mala šatičky bez ramienok.
"Nó nie som profesionálny masér ale skúsiť to môžem" Hneď som si k nej prisadol a nežne sa dotkol jej pokožky. Akonáhle som sa končekom prsta dotkol jej ramena, môj vták zacítil, že je blízko možnosť vyslobodenia. Začal sa mi staviať na odpor.
"Moc dobre to deláš Pavlíku. Začínam si tuhle cestu užívat. Mužu si sundat lodičky abys mi promasíroval i mé stuhlé nožičky?" Lišiacky sa na mňa usmiala a ja som vedel že ako správny hráč musím dohrať túto hru podľa jej pravidiel.
Sadla si naproti a roztiahla nožička jednu dala na moje pravé koleno a druhú na ľavé. Jej pohľad smeroval presne medzi moje nohy. Nedalo sa to skryť. Môj vták už hrdo stál a čakal na vyslobodenie.
"Hele myslím že ty jsi víc ztuhlej, co kdybych ti dala masáž ja?" Ani som nestihol zareagovať a už kľačala predo mnou a počul som zvuk ako cvengá opasok a rozopína sa zips. Zrazu som pocítil jej vlké ústa na mojom žaludi.
"Zamkni kupé nech nás nik nevyruší" drsne som jej povedal a keď sa postavila poriadne som ju plieskol po zadku. "Zatiahni aj závesy" Keď bola otočená chrbtom ku mne a čelom k dverám vstal som a pritlačil som ju o dvere svojím telom a pomaly jej rozopol šaty a vyzliekol som ju. Otočil som si ju k sebe a jemne sa hral s jej bradavkami.
"Copak, copak. To jsem ti nedovolila. Sednout!" Jej hlas znel akoby som bol maličký žiačik v jej kabinete. Ale poslúchol som. Predsa mi vyslobodila môjho väzňa.
"Teď me ošukáš jako kdybys nešukal roky." To bolo to na čo som čakal. Chytil som ju pod krkom a prehodil na sedačku. Pekne kľačala na kolenách a ja som do nej vnikol zo zadu. Bolelo ju to lebo mi zahrýzla do ruky ale ako som prirážal začala iba vzdychať.
Zrazu sa objavila siluéta za dverami a znažila sa otvoriť ich. Bolo zamknuté a preto sme pokračovali v milovaní. Osoba za dvermi klopala a volala aby sa otvorili dvere. My sme boli potichu a tvárili sme sa že spíme. Ale pritom som ju Ďalej prášil a prirážal.
Osoba potom odišla a ja som jej pošepkal "Môžeš vzdychať ďalej, mám to rád" Ona sa otočila a vrhla sa na mňa ako tigrica. Nasadla na vtáka a pozerala do hora a jazdila a vzdychala. Ja som to už nemohol vydržať a urobil som sa do nej.
"To mám rada když se muž bez optáni udelá do me" Povedala to takým tónom, že som vedel, že má tabletky, odľahlo mi.
Postavila sa a zrazu bolo semeno všade. Taká dávka zo mňa nevyšla už dlho.
Zrazu sa dvere odomkli a zasvietila baterka. Boli to policajti.
"Čo to tu vyvádzate? " Ozval sa drsným hlasom.
"Já, já... Prepáčte pán policajt. Upraceme to." Povedal som prestrašeným hlasom.
"Pane já Vám to mužu klidne ukázat co sme to tady delali když je za potreby udelat výslech pasažeru" Bože prial som si byť teraz tým policajtom a nechať sa ňou zviesť.
"Madam, to teda bude nutné aby som Vás vypočul. Pojdete do iného kupé kde bude diskrétnejšie"
Obliekla sa a keď popri ňom prechádzala rukou ho pohladila na rozkroku a jeho "poker face" sa hneď zmenil na tvár dieťaťa, ktoré dostalo na vianoce vysnenú hračku.

Pokračovanie na budúce.....