Keď predstavu zmení poznanie.

28.3.2021 07:50 · 860 zhlédnutí AldebaranZA

Som tu registrovaný síce dlhšie a pôvodne z úplne s iných dôvodov, no málo kedy som sa prihlásil a ešte menej tu aj niečo čítal.
Bol som presvedčený, že je to tu preplnené zvrhlíkmi, ktorý si tu riešia svoje komplexi.
Preto som nečakal, že tu objavím blogy ktorých čítanie ma prekvapí svojimi zmysluplným obsahom. Prečítal som si ich tu niekoľko a dosť z nich ma presvedčilo, že sa tu predca len nachádzajú aj ľudia, ktorý premýšľajú nad životom, radosťami, starosťami, potrebami a pokiaľ im  nevyhovuje ako sa vyvíjajú snažia sa o zmenu. Veľká časť blogov je o určitom vyspovedaní z myšlienok, situácii, nápadov, problémov... len to (nie len to) ukazuje, že daný človek je schopný uvažovať a triediť myšlienky.
Objem článkov, ktorý tu rastie každým dňom mi prezrádza, že komunita ľudí navštevujúcich túto stránku je podstatne väčšia ako som si myslel. A síce množstvo nieje zrovna dokonalý ukázaťel kvality aj tak ma to presvedčilo, že tento portál v sebe ukrýva oveľa viac ako človek ako ja čakal.

Tento blog je mojím prvým a vytvoril som ho ako uznanie pre ľudí, ktorí tu odovzdávajú svoje myšlienky a presvedčili ma o tom, že má zmysel sa tu zastaviť častejšie.
Zároveň využijem  toto moje vyjadrenie k tomu aby som na seba trochu upozornil.
Na podávanie inzerátu nemám dôvod. Prehľadávať užívateľov a otravovať ich správami dúfajúc, že ich zastihnem v nálade odpísať je stráta času, ktorý dokážem využiť aj k inak.
Mám ale záujmem začať tu písať a spoznávať nových ľudí. Toto vyjadrenie tak môže poslúžiť ako určitý filter a pokiaľ niekto bude mať záujem o rozhovor a tento postoj mu ostane aj po prečítaní profilu stačí mi napísať.

Inak prajem pokojný zvyšok dňa.