Zdravotná

28.3.2021 14:51 · 1 013 zhlédnutí nenefitka

Rozpustila som si vlasy na kraji lesa a dovolila nohám, nech kráčajú, kam chcú.

Zaviedli ma k spomienkam.

Celkom prvý chlapec, ktorý ma pozval na rande. Bol o šesť rokov starší. Zo susednej dediny. Tam sme sa aj stretli na akejsi zábave v kulturáku. Stretnutie sme mali pred školou, čakal, a mal hlúpy nápad zveriť na mňa, kam pôjdeme. Bola som po vyučovaní usedená a tak som zvolila akýsi lesopark. Dozvedela som sa, že do takého blata ich nehnal ani najsadistickejší veliteľ na vojne a neskôr aj to, že prvé rande sa stalo aj posledným.

Posed, ktorý niesol poradové číslo, mi pripomenul sex na podobnom. Nikdy nikomu som sa s tým nezdôverila. Manžel ma tam vytiahol, lebo jeho žiarlivá milenka videla z toho svojho jedenásteho poschodia, či parkuje doma a prišla by urgovať, že mešká. Už je to premlčané. Ale hanba ma fackuje vždy, keď si spomeniem.

Nohy ma viedli lesom, keďže som "chabrus na pľúca", k bylinkám. Potom aj k perverzným dieram v stromoch, kostre nejakej zveri, a medvediemu cesnaku, ktorý sa po nájazdoch nás ľudí jedného dňa nespamätá.

Les je v tomto období najbezpečnejší. Žiadne lístie, ktoré by bránilo v prehľade. Ešte nie sú kliešti, Mám paniku z predstavy, že si na niektoré miesta ani nedovidím, ani nedočiahnem, a čo potom? Pŕhľava je malinká, lopúchy nerastú a celoživotný kamarát svízel přítula sa ešte netúli...

Přezdívka
Region
sligoman sligoman
Slovakia Trenčiansky kraj
pmk001 pmk001
Czech Republic
stonygirl stonygirl
Czech Republic Hlavní město Praha
Johny.cz Johny.cz
Czech Republic Hlavní město Praha
Hrabkal Hrabkal
Czech Republic
topas1 topas1
Czech Republic Moravskoslezský kraj
mulier mulier
Czech Republic Jihomoravský kraj