Plny analek

3.4.2021 06:57 · 533 zhlédnutí Kejt-Kjut

Hladil ji a tiskl k sobe. Bylo to prijemne a vzrusujici. Libal jemne a tiskl se k ni az neskutecne laskyplne. Byl neznejsi nez obvykle. Hladil ji a mazlil. Pretocil ji na bricho a libal zada a pokracoval az k zadecku. Uz tusila oc mu dnes jde, ale nechala ho. Kdyz to dela hezky tak at pokracuje.
Dal ji pusu na kazdou stranu zadecku a rukama mackal a hladil. Citila jak si ji prohlizi jak je netrpelivy. Nekdy by mu chtela umet cist myslenky. Nakonec jemne roztahl pulky a projel mezi nimi nekolikrat jazykem. Kdyz zvedl hlavu jeste mezi ne plivl. Sledovala ho tajne v zrcadle mel u toho vzdy tak zaujate tajemny vyraz. Pak je pustil a ona citila jak ji jeho slina steka mezi pulkama az na kundicku. Zvlastne to simralo, ale bylo to vzrusjici.
Vzal si do ruky pero a zaludem hladil zadek a vjizdel mezi mokre pulky. Vjizdel hlouabeji a hloubeji a telo se mu chvelo nedockavosti. "Pomalu!" rekla tise. Nachvili se zbrzdil a udrel, ale pak pokracoval v zasouvani. Chtela at to udela, tesila se, ale bylo to prilis rychle. "Zpomal!" zamrucela na nej nervozne. Ale kdyz videla jak je nedockavy a zaujaty chuti na ni, setrasla ho. Zboznovala jeho divokost a vasen, ale ted se to uplne nehodilo. Nebyl rad, ale neudelal nic, jen povzdechl.
Zhodila ho tak, aby si lehl za ni a dal ji tisknul. "moc spechas!" zaseptala a rukou mu ho zacla hladit. Byl krasne tvrdy a mokry jak ji s nim projizdel pulky. Pritiskla ho k sobe a vyspulila zadek. Tak krasne slasti predl a libal ji zada i krk, kdyz si s nim rukou hrala. Jezdila po analku a mirne zasouvala dovnitr bylo to prijemne obema. Mazlila si s nim ten analek dokud nebyl pripraveny pak stridala mazleni se zasouvanim. Vzrusovalo ji to si s nim dlouho hrat nez ho tam zasune cely. On se nebranil a uz ani nespechal nechal ji si hrat. Jen se mu telo traslo napetim jak moc uz do ni chtel. Uz, uz si ho do sebe zasunula celeho. Citila jak se mu chveje telo cimdal vic a jeho ruce ji mackaly a objimaly. Citila na zadech jeho zrychleny dech a ocas se mu v ni lehounce cukal, jako znameni ze uz se nedokaze dele nehybat. Jemne si prirazela zadeckem na jeho pero a drazdila ho, ale naplno prirazet ho jeste nepustila. Jeste ho chvili napinala, za to ze nazacatku tak spechal, az pak mu dala svoleni. Tiskl ji a zarazel ho vzrusenim co nejhloubeji. Knucela slasti a drzela vyspuleny zadecek aby mohl pekne pritlacit. A vychutnavala si jak divoce prirazi. Byl tak napjaty ze to netrvalo dlouho a zastavil se, s neskutesne slastnym vzdychanim se udelal. V peru se mu cukalo mnohem vice, jeho ruce ji stiskly a citila jak ji simra jeho vystrik.
"Jeste chci" otocila se na nej, ale z jeho vyrazu usoudila, ze na pokracovani si chvilku pocka....