Horúčava v textoch

29.6.2021 02:19 · 481 zhlédnutí lnvictus

Dlho som si myslel, že moja občasná neuhasiteľná nadržanosť je úplne nevyspytateľný jav, ktorý sa vyskytuje v prírode iba výnimočne. Až podrobná vedecká analýza všakovakých príbehov, blogov a fotiek tu na amatéroch mi odhalila pravdu. Priniesla pre mňa hlboké a zdrvujúce sklamanie. Škoda a z toho vyplývajúce sklamanie je, že "vedátorom", ktorý odhalil tajomstvo stojace za všetkým čudným dianím, som nebol ja. Hmmm, s týmto serióznym objavom som sa kľudne mohol ocitnúť medzi kandidátmi na nejaké seriózne vedecké uznanie. Takto ma čaká iba márna sláva ...

Tak poďme tento kľúčový problém ľudstva rozpitvať ešte raz a teraz pekne, pomaly a najmä spolu. Nesúvisiaca poznámka na okraj "Nemám rád pitvy, zostanú po nej občas všelijaké neprišité údy navyše, ktoré sa akosi nezmestia potom ani len do výkazov". Veď poriadok musí byť! Ide o celkom spontánne úvahy po presúloženej noci, tak sa ospravedlňujem za roztrasené písmenká, či myšlienky.

Iba pre úplnosť, ide o poslednú časť trilógie o horúčavách.

Axióma: za všetko môže energia

A teplo je teda sakramentsky "hmatateľnou " formou energie!

Pamätám si poučku so strednej školy, ak zvýšime teplotu sústavy o 10 stupňov, reakcia prebehne až 3x rýchlejšie. Ešte inak, ak je dostatok reaktantov, za ten istý čas vznikne 3x viac produktov ako pri podstatne nižšej teplote.

No a o tie produkty nám všetkým predsa ide. Prípadne občas aj o rýchlosť.

Celkom zázračne, toto pomerne jednoduché pravidlo funguje aj tu, aj na tomto portáli. Takže moje výhliadky na prípadné vedecké uznanie za "prelomový" NEobjav sú fakt mizerné.

Neodškriepiteľné fakty:
1) Je konečne leto 2) Máme mimoriadne horúce leto 3) Reaktantov minimálne na Amatéroch je dostatok a sú ochotné za istých okolností vytvoriť sústavu 4) Teplota sa nám zvýšila, možno aj o 20 stupňov

Veda funguje (asi ... aj keď je horúco)

Dôkazom sú aj kvantá pribúdajúcich slohových exkrementov, ako aj tento môj.

Tlak je obrovský.
Treba konať.
Pršteky svrbia.
Hlava si ide za svojím.

Niektoré amatérske texty sú poriadne horúce. Máme z nich horúco v gatiach ale aj v nohavičkách. Alebo len tak. Aj naostro. Aj vtedy vie byť poriadne horúco. Ideme sa ochladiť na nudapláž. Aký dokonalý nezmysel. To jednoducho nefunguje. Aj na nudapláži je extrémne horúco. Možno až trojnásobne. Dôvody si dosaďte podľa vlastnej fantázie, či podľa osobných zážitkov.

Je horúco permanentne a všade vôkol nás. Stačí mať otvorené oči. Ja som si ich neudržal privreté ani vo verejnej doprave, kde píšem tento blog. Je extrémne horúco aj tu. Šaty, ktoré ukazujú viac než zakryjú, bosé nôžky a ochlpenie skrátené na minimum. Aj u skalných "na prírodno". Len nech to nezohrieva, už aj tak rozpálené telo.

Pozor, vážení ! Pripomína mi to reťazovú reakciu. Teplo vytvára ďalšie teplo a to urýchľuje tvorbu tepla. Sliny, šťavy a ejakuláty tečú z horúčavy. Už to nie sú iba potôčiky lesknúce sa na vnútorných stranách stehien, či na zadočku. Sú toho plné rieky, moria ...

Potrebujem ďalší orgazmus!

Ochladí sa vôbec niekedy?