Prínos súlože pre zdravie

21.7.2021 01:53 · 445 zhlédnutí nenefitka

Tak som si chcela šplhnúť vedeckým pojednaním, lebo je to zanedbávaná téma a vložiť vyššiu hodnotu slovám, že proste," robím to pre zdravie". Je záslužný akt. - Lenže, človek mieni a okolnosti si idú svojou cestou.

Niekedy si myslím, že ako veterán týchto stránok, som už pobozkaná každým poznaním, ktoré sa tu vyskytne. Nič ma už neprekvapí. No horkýže. Prekvapilo, až tak, že mi oči vyskočili centimetr pred hlavu, aby sa vzápätí vrátili a zapadli, lebo na to sa nedá dívať. Fakt nie.

Taký odmietnutý muž má rôzne reakcie. Sa počíta s tým, že ma otituluje nevídanými a neslýchanými slovami, dá si šialenú námahu vymyslieť zviera, aké na tejto planéte ani nepobieha, aby vyjadril, čo som ja zač, keď mu nedám hneď a zaraz, lebo veď jemu nevadí môj vek, tak mám jasať, buchnúť šampus a vystrojiť ohňostroj na oslavu toho, že ON ma požiadal o sex pod nočnou oblohou, že ON by si ma oprel o kandeláber a zababral mi kdečo svojimi výlučkami...

No ale nie, niektorý vynaliezavejší, ktorý celú pracovnú dobu rieši, či tu už videl všetko a aktivoval si VIP, aby nič nezmeškal, tak taký si vymyslí nový nick a strašne sa snaží utĺcť ma slovami a potom v bezvedomí odtiahnuť za pačesy do svojej jaskyne) . Nie celkom takto, jednoducho klasika, žena ho opustila, je nadržaný, a aby mohol vídať deti, tak sa nesmie kompromitovať, čiže si mám zobrať taxík, a to čím rýchlejšie, lebo on chce .

Bol to prínos, lebo smiech lieči. Vďaka.
O zdraviu prospešnej súloži "někdy příště".