Obdiv ženskej krásy

31.7.2021 03:32 · 325 zhlédnutí vampire-shock

Ja viem, stretávame sa na stránke, kde je erotika a zvrhlosť prioritnou témou, inak by som tu nebol ani ja. Ale často sa stretám so "sťažnosťami" na rôzne úchylné správanie mužov. Vydávajú sa za ženské profily, prosíkajú o fotky (to vážne? internet je predsa plný porna!), a keď to svoje nedostanú, tak nadávajú a urážajú... To sme až takto museli klesnúť (teda, niektorí z nášho rodu?!)

Ja amatérov navštevujem za účelom uvoľnenia. Krásne prirodzenosti tunajších dám. Áno, sám nemám galériu, ale je to len otázka času - blízkeho budúceho.

Ženské telo je krásny zhluk buniek, ktoré spolu vytvárajú rajský pohľad pre mužské oči. Áno, spomínal som v minulom blogu, že to dáma "musí mať v očiach", ale krásna ladných kriviek, perfektných záhybov a vôňa (ktorá sa bohužial cez fotky nedá cítiť) je výtvorom šikovného Stvoriteľa.

Dávam veľké plus všetkým ženám, ktoré svojou tvorbou potešia nejedno očko muža, ktorý to vie oceniť. A klaniam sa všetkým ženám, ktoré ľahko a elegantne vyriešia "zberačov" a "urazenáčov"...

Nakoniec, každá zaujímavá galéria je mojou múzou v písaní...

Pekný víkend priatelia :)