Trocha provokácie nezaškodí

14.8.2021 05:33 · 1 150 zhlédnutí chill_out

Celkom sa mi zapáčilo oddávať sa zmyselným dotykom a bozkávaniu pred inými mužmi. K tejto záľube som sa dostal náhodou, lebo ako nesmelý introvert som väčšinou vystupoval v úlohe pozorovateľa. Potrebujem lepkavého extroverta, ktorý dokáže drzo využiť moju poddajnosť a hlboko ukrytý exhibicionizmus. Rád sa skrátka nechám uloviť, hoci už možno nie som najlákavejšia lovná zver.
Všetko odštartoval nadržaný predátor, ktorý ma v gay klube vytiahol na parket, keď som tam postával s drinkom v ruke a sledoval mladé telá v blikajúcich svetlách diskotéky. Vzdialenosť medzi nami sa pri tancovaní veľmi rýchlo zmenšovala, až sme zostali nalepení jeden na druhého a chlípne sme sa o seba obtierali predkom aj zadkom. Nechal som sa viesť jeho pohybmi a dotykmi, ktoré boli čoraz pevnejšie a intímnejšie. Mocne ma chytil za zadok, každou rukou zovrel jednu polku a pritlačil si ma o seba, takže som cez džínsy jasne cítil jeho začínajúcu erekciu a jemu isto neunikla moja. Keď zistil, že si so mnou môže robiť, čo sa mu zapáči, na preplnenom parkete mi strčil ruku pod tričko, ešte viac si ma k sebe pritisol a pri vášnivom bozkávaní mi dal ochutnať svoj jazyk. Chutil ako mojito.
Odrazu ruku zozadu zasunul pod moje džínsy, z čoho mi už totálne stvrdol. Aby sa dostal ešte ďalej, rozopol mi gombík a celú ruku vsunul pod moje boxerky. Takto sme tancovali (ak sa to dá nazvať tancom) a po chvíli som zistil, že mám odhalený skoro celý zadok. Predok som mal našťastie pritisnutý o jeho rozkrok, takže moje mimoriadne uspokojivé rozpoloženie nikto nevidel. Cítil ho iba môj nečakaný spoločník. Odhadoval som ho na 35 rokov, na tvári mal strnisko a ako som neskôr mojou rukou šmátralkou zistil, neholil sa ani na iných miestach, čo som nesmierne ocenil.
Chcel ma vytiahnuť aj k tyči na vyvýšenom pódiu, ale to sa mu nepodarilo. Tak sa tam trochu vyzvŕtal sám, spravil pár dráždivých pohybov a čoskoro mal pri sebe ďalšieho nadržaného samčeka bez trička. Vlnili sa okolo seba a ja som sa kochal pohľadom na ich sexi tanec. Potom sme všetci traja skončili pri stole, kúpil som drinky a pokračovali sme v družnom rozhovore, obchytkávaní a ochutnávaní. Ak si predstavujete, že sa to skončilo vášnivým sexom v súkromí, musím vás sklamať. Zostalo len pri spomínaných soft hrátkach a mne to tak dokonale vyhovovalo. Samotný sex by to už ničím neprekonal.
Takto som objavil skutočný pôvab gay diskoték, ktoré som si zamlada nemohol užívať, lebo proste neexistovali, a potom som istý čas žil mimo nerestnej Bratislavy. Tak tam občas zájdem aspoň teraz, hoci to možno niektorým vzhľadom na môj vek pripadá nepatričné. Po čase som sa tam prestal cítiť ako pedagogický dozor a dnes sa už dokážem veľmi rýchlo uvoľniť, ak ku mne niekto pristúpi, pohladí mi rozkrok alebo sa na mňa pritlačí a venuje mi šťavnatý bozk. Trocha provokácie predsa nezaškodí v žiadnom veku... Aj vy radi provokujete pred divákmi? Ktoré miesta patria medzi vaše najobľúbenejšie? Rád sa nechám inšpirovať...