Mokré prekvapenie

18.9.2021 14:16 · 1 376 zhlédnutí AEZAKMI98

Situáciu ktorú tu opíšem možno mnohí považujú za štandard, ale pre mňa to bola nečakaná novinka, odfotit by som to nestihol, tak to aspoň napíšem.
Moju priateľku je celkovo problém spraviť štandardným sexom. Zvykla sa dorobiť sama rukou. Aj to sa jej nie vždy podarí. Niekedy dlhým drsným sexom spojeným s poriadnym výpraskom sa urobila. Ale ako vravím nebýva to pravidlom. Ja tiež nie vždy vydržím dlho šukat, preto keď už nevládzem, rád ju robím jazykom. To sa páči snáď každej žene. Vždy sa stávalo, že keď som ju už dlho lizal, a zvíjala sa v kŕčoch rozkoše, stopla ma tým že si kundu zakryla rukou. Ze už stačí, i keď ja by som rád pokračoval a dorobil ju... Ale ona ze nie... Ale raz sa stalo, bola trochu opitá, a tým pádom úplne uvoľnená, užívala si lízanie... Klasicky klitoris sa mi zväčoval pod jazykom a postupne viac a viac vlhla... Priateľka si užívala, vzdychala, nechtami sa zarývala do vankúša a do svojich pŕs. Zrazu som si všimol ze náhle výrazne zmenila chuť. A doslova zmokrela, začalo znej trochu tiecť. Vravím si fajne, asi som ju urobil, a v tom pri ďalšom preliznutí prudký výstrek teplej tekutiny, a vzápätí ešte asi dva rovnaké výstreky. Vravím si waw. Toto som nečakal, ani som netušil a asi ani ona, že dokáže striekat. Bol to pre mňa super pocit. Doslova ma ostriekala, squirt bol ešte sprevádzaný zvukom silného prúdu vody, zaujmalo by ma ako ďaleko by dostrekla keby mi to nešlo na hruď všetko. Tak sme šli spokojne spať, samozrejme obaja na moju stranu postele, keďže jej matrac bol ešte deň potom mokrý.
Táto situácia zdá potom ešte raz zopakovala, malo to viacmenej rovnaký priebeh, s tým rozdielom že sa potom nesušila posteľ ale gauč v obývačke. Odvtedy sa to už nestalo, ale určite to chcem ešte zopakovať.