Nechcem sa s tebou vyspať...

21.9.2021 01:40 · 1 479 zhlédnutí MissKiss

...Ani sa za teba vydať!
Touto vetou som vylákala jedného amatéra (už známejšieho ako Shaolin) minulú jeseň na stretnutie.



alebo naše prvé "Výročie"



Presne 21. septembra takto pred rokom mi v schránke pristála tak trochu vyrývačná správa od jedného týpka. Niežeby som mala potrebu mu niečo dokazovať... ale pár dní na to sme sa stretli osobne. Ani jeden z nás si od toho veľa nesľuboval. Napriek tomu to nabralo to rýchly spád. Nie. Nie sexuálne.
Už na prvej spoločnej večeri po pár dňoch známosti, kedy som úplne prestala vnímať okolitý svet, len sme sa smiali, navzájom sa kŕmili a vychutnávali si prítomnosť toho druhého, som vedela, že to zašlo až priďaleko, aby to bol len nezáväzný flirt.

Zamilovala som sa DOŇHO postupne. Každým nádychom o trochu viac. Asi ako keď zaspávam. Každý bozkom viac a viac. Prišlo to prirodzene a nenútene. Hoci to nebola tá povestná láska "na prvý pohľad", o to silnejšie puto sme si vytvorili.
Najviac si na ŇOM vážim, že aj z blata vie vyčariť koláč a aj v tej najtemnejšej tme nájde záblesk svetla.

Som vďačná za to, že sa nikam neponáhľame, na nič netlačíme, mnohým záležitostiam nechávame voľný priechod a mnohé veci v sebe nechávame uzrieť. Len vďaka tomu som schopná otvoriť svoju dušu naplno, dôverovať MU a prežívať s NÍM to, čo som doposiaľ nebola schopná s nikým.
Za jeden rok s NÍM sa mi dostalo viac bozkov, objatí, kvetov, pohladení, orgazmov, lásky, upečených koláčov, prekvapení, všedných radostí, hlbokých pohľadov, istoty, náklonnosti, komplimentov, otvorených dverí a zvesených kabátov ako za celý svoj doterajší život bez NEHO.



_______________________________________________________________________

Ten Tvoj nástojčivý stisk mojich vlasov, keď si ma priťahuješ k sebe alebo keď chceš moje pery dostať presne tam, kam sám potrebuješ...a potom ma nežne pobozkáš a o moment na to o čosi nástojčivejšie, nedočkavejšie, majetnícky. Akoby si nevedel, že Ti už patrím.
Potom si položím hlavu na Tvoje rameno a vdychujem omamnú vôňu Tvojho krku. Celá sa strácam a na ten moment sa cítim absolútne odovzdane. Tebe.
Tie pocity sa ťažko opisujú. Zamilovanosť je jedna vec. Odovzdanie sa zas iná. Neviem, či som sa takto už niekedy cítila... záchvev celým telom, vnútri sa rozlieva teplo, navonok cítim mráz. Moje telo sa s tým vysporiada po svojom a uroní zopár sĺz, ktoré mi zmáčajú líca. Som tak smutne šťastná v tom okamihu. Smutne možno preto, že mám obavy z toho, ako strácam slobodnú vôľu a kontrolu nad sebou samou - to ma desí a láka zároveň. A Ty ma vytrhneš zo zamyslenia, keď ma opäť pobozkáš a svojou rukou mi utrieš mokré líce.

_______________________________________________________________________



Milý Môj,

viem, že výročie slávime až za pár dní.

Avšak tu to celé začalo.

Chcem Ti aj touto formou vyjadriť, kým pre mňa si a ako veľmi Ťa ♥



A Vám ostatným chcem odkázať, aby ste nezúfali.
Aj na takomto "smetisku", ako sa to tu občas môže javiť, sa dá nájsť KLENOT.