Kozorožec

23.9.2021 12:53 · 1 998 zhlédnutí katikakatika

Sexuálny život ženy v znamení kozorožca: Žena narodená v znamení Kozorožca je ako ľahko zápalné drevo. Vzbĺkne hoci po jedinom pohybe, pohladení, pričom nehorí slabým plameňom, ale vybuchuje. Neurazte sa, ak sama obľubuje dvojitú posteľ, má rada nezávislosť. To jej však nebráni, aby dala na vedomie svojmu partnerovi, že má chuť sa milovať. Rada je iniciatívna, nepotrebuje priveľmi dlhú predohru. Mihnutím oka sa vie dostať z bodu nula k vrcholu. Už pod sprchou začne s predohrou a voňavučká, svieža je pripravená v susednej izbe na druhé dejstvo. Nesnažte sa ju prekvapiť, vie veľmi dobre, čo bude ďalším bodom programu.

Má vynikajúci zmysel pre milovanie, preto si hľadá aj vhodného partnera. Nezaujímajú ju strojené gestá, dôležitá je pre ňu sexuálna potencia. Aj najznámejšími a najtradičnejšími spôsobmi vie dosiahnuť vynikajúce výsledky. Kričí, hryzie, milovanie s ňou je vlastne súboj, v ktorom je odmenou orgazmus. Spokojne môžeme tvrdiť, že túto odmenu dosiahne viac ráz, ak ju, samozrejme, partner dokáže uspokojiť.

Neodmietne ani malú dávku sadizmu, napríklad dobre mierené plieskanie po zadku pred milovaním ju vynesie k výšinám slasti. Nieže sa dopustíte takej chyby, že jej nasekáte na zadok. Mimovoľne ju dráždi len jemné fyzické násilie, ktoré jej symbolicky spôsobuje koruna ľudstva. Keď s tým súhlasia obe strany, prečo nie?