Nahá III. - Nudistická pláž

24.9.2021 13:17 · 1 271 zhlédnutí CathyDavid

Jak je to? od @kocourekrMikes

Pre mňa je to len pocit oddať sa naplno slnku, vode , piesku. Nezaťažovať sa lehatkom, slnečníkom, plavkami. Tak ako nás Boh stvoril, vnímať pocity tak čisté, bezprostredné a nezabudnuteľné. Skúste si to. Vôbec nemusíte mať dokonalé telo, o tom to nie je - pokojne majte veľké brucho, veľký zadok či široké stehná.
Voda obmýva telo a vy ju cítite ako nikdy v živote pred tým. Piesok zas masíruje nohy, ruky, prsia, ako ten najlepší masér na celom svete. Slnko sa opiera o pokožku celučkého tela, neskutočne príjemne hreje a mení ho na čokoládu ...

To je nudizmus. Ten kto to robí práve pre tieto neopísateľné pocity určite nerobí nič neslušné, nič nevhodné či perverzné, ale príjemné a slobodné.

Tí z nás, ktorí milujú a praktizujú nudizmus, v tom už mali jasno, že nudizmus generuje až 205 priaznivých účinkov na naše fyzické, psychické, sociálne a sexuálne zdravie.
Nahota podporuje psychologické výhody a väčšiu sebaúctu nášho tela, opätovne potvrdzuje identitu a znižuje stres a sociálne podporuje prekonávanie určitých spoločensky zavedených kánonov krásy, ktoré podmieňujú náš život.

Strach z nahoty je často strach z nezapadnutia do týchto foriem.
Naturizmus je spôsob života, nudizmus len spôsob bytia.
Náturista sa predstavuje nahý telom i mysľou, nudista iba telom. 
​Podobne nudizmus a naturizmus neznamená sex. 

Byť nahý pred ostatnými, bez komplexov, je prejavom lásky k sebe samému.
Preto rada chodím na nuda pláže .