Denník

26.9.2021 09:56 · 703 zhlédnutí CathyDavid

Dotyk jej prstov bol hladký a pevný. Pohybovali sa mi hore rukou takmer až rozzúrene pomaly, čo spôsobilo, že môj dych bol čoraz ťažší. Dokonca som cítila, ako mi srdce bije závratnou rýchlosťou, ako keby som bola na okraji priepasti. Keď sa naše pohľady stretli, všimla som si, ako mi celým telom prebehol mráz. A teraz? Neexistovali žiadne slová, pretože nebolo možné, aby existovalo jedno, ktoré vyjadrovalo všetko, čo vo mne vyvolávalo pocit. A aj keby existovali, nedokázala by som sformulovať ani vetu. Ale nie, ani nebolo potrebné hovoriť, pretože naše oči sa spojili a pred žmurknutím sme všetko povedali.

Neviem, či to bola ona, ja alebo obe, ale vzdialenosť medzi jej a mojím telom sa čoskoro skrátila a bála som sa, že bude počuť môj tlkot srdca. Jej ruka opatrne spočívala - a možno aj trochu strach, akoby mojou pokožkou boli nohy krehkej hviezdice - na mojom líci a zľahka ma hladila. Počula som jej vzdych pred inváziou s palcami, ktoré oddeľovali nás a jej pery na mojich. Boli mäkké a horúce a prinútili ma trochu zalapať po dychu. V reakcii na mňa zaútočili a postupne, ale isto porazili moje ústa.

Pomalosť, s ktorou bojovali naše pery, mi spôsobila, že som lapala po dychu skôr, ako sa očakávalo, a prinútila ma na pár okamihov odstúpiť. Obnovila som obraz jej tmavých očí, ktoré ma stále žiadali, aby som sa vrátila, a potom, čo som sa nervózne nadýchla, som sa vrátila. Tento raz to bol hlbší a intímnejší bozk, pri ktorom sa naše jazyky prvýkrát stretli a hrali sa na schovávačku. Nakoniec som ju jemne zachytila a na oplátku ma prekvapila odvážnym olizovaním spodnej pery.

Otvorila som oči, keď som si všimla neprítomnosť jej pier, ale čoskoro som cítila, ako mi ležia na krku. Skĺzli mi to po ramene, vzápätí si tak vzdychla, až si sa konečne dostalo na moju kľúčnu kosť. Pokračovala si v zostupe, pričom si zároveň mi vyzliekla šaty. Nemohla som robiť nič, iba skopírovať tvoje pohyby a rozlúčiť sa s tvojou bielou košeľou, ktorá padala na zem s očakávaním, čo sa stane v najbližších hodinách.

Ak bola v miestnosti posteľ, neuvedomovala som si to, bola som príliš zaneprázdnená tým, že som sa nechala uniesť pocitom, ktorý tvoje pery uvoľnili na mojej koži. Kľakla si predo mňa a pobozkala ma tiež na brucho - čo sa mi už ani nezdalo: bolo to miesto najmenej pre sto motýľov - predtým si ma potiahla za ruku a priviedla do rovnakej výšky. Znovu sme sa roztopili v núdzovom, mokrom bozku, tiež v núdzi. Objala som tvoje telo a ty si urobila to isté s mojím a nechala svoje ruky zablúdiť do mapy mojej anatómie.

Stonala som, potichu, oproti koži na tvojom krku a ty si ma objala ešte pevnejšie, ako keby som sa chystala každú chvíľu ujsť, ako keby som mala urobiť ešte niečo dôležitejšie, ha! Nemožné. Nikdy. Nechcela by som to urobiť pre svet. Bozk, ktorým si ma prekvapila, bol taký zničujúci, že si pamätám len to, že môj chrbát skončil celou cestou opretý o vlnený koberec na podlahe a potom sa tvoje nahé telo omotalo okolo toho môjho. Jej ruky ma skúmali. Jej pery opäť útočili bez prestávky, až sa konečne priblížili ku kľúčovej pozícii. Najprv to boli jej nechty, mäkkou stopou po mojich slabinách, a nakoniec sa jej končeky prstov ponorili do mojich záhybov a odhalili vlhkosť, ktorá sa v nich nahromadila. Ruky som jej obmotala okolo krku a povedala som jej, že potrebujem viac, oveľa viac.

A vyzerala, že mi rozumie, pretože onedlho sa začala hrať s najcitlivejším bodom môjho pohlavia. Kruhové pohyby jej prstov ma prinútili vydať niekoľko stonov, v ktorých zakamuflovala moje meno,
ktoré v tých chvíľach vyzeralo, že získalo úplne inú farbu. Teraz znelo vášnivo, jemnejšie. Aj keď som si tie pohladenia užívala, nevedela som sa udržať a vsunula som ruku do jej súkromia.

Cítila som, ako váha jej tela padá na moje, keď som našla jej zónu potešenia, začala som ju hladiť rovnakou rýchlosťou, ako ona mňa. Neviem, či to bolo za odmenu alebo za trest, že do mňa vložila dva prsty, až som si vzdychla. Moje svaly sa akoby uvoľnili, aby ju privítali, aj keď som stále cítila, ako ma jej prsty zvierajú, keď sa tlačili dnu. Ako postupovala palcom po centimetri, zabúdala som na všetko.

Lokalizovala som jej vlhkosť a ponorila som sa do nej a povzdychla som si, keď som cítila, ako sa naše telá chcú zapadnúť jedna na druhú, jedna do druhej, jedna s druhou. Nezáležalo na tom, ktorú predložku som použila, pretože v rovnici bude fungovať buď jedno, alebo druhé. Napodobňovala som jeho rytmické pohyby v sebe, aj keď som sa rozhodla zvinúť prsty a potopiť ich ďalej. Namiesto toho využila príležitosť a jemne zasiahla moju klitoris dlaňou ruky.

Vzrušenie rástlo a exponenciálne rástlo, dokonca pochybovala som, že by som to vydržala oveľa dlhšie. Jej pery sa pohybovali po mojich prsiach, malé sústa a jemne cmúľali. Potom sa vrátila k môjmu krku a ja som cítila, že som skoro omdlela. Nikdy som si nemyslela, že by dve ženy mohli synchronizovať k orgazme súčasne, ale práve vtedy bolo všetko. Jej stony v mojom uchu ma omámili, jej zuby zachytili moju kožu a jeho prsty vošli dnu a von bez toho, aby sa na chvíľu zastavili.

V tej chvíli som počula jej chrapľavý plač a zvýšila som tempo mojich pohybov, čo ju prinútilo urobiť to tiež. Už som nevedela, či stony, ktoré zaplnili miestnosť, boli opäť jej alebo moje, aj keď na tom nezáležalo. Jej boky sa zapojili do hry a keď som cítila, že sa chystá odísť, hľadala som jej pery v zúfalom pokuse skryť lapanie po dychu. Bozkávali sme sa s dychtivosťou a vehemenciou a akonáhle sa jej telo začalo chvieť na mojom, cítila som, že v mojom súkromí sú všetky bunky môjho tela koncentrované ... aby explodovali do spoločného výbuchu.

Vlna rozkoše sa mnou rozšírila, keď jej nehybné telo zvieralo moje. Po niekoľkých minútach sa naše dychy tiež synchronizovali a myslím, že naše srdcia sa zapojili do konverzácie úderov rovnakou rýchlosťou. Otvorila som oči, aby som sa ocitla pred ňou, a opäť boli slová zbytočné.