Nahí

28.9.2021 06:46 · 1 663 zhlédnutí lnvictus

Sme všetci nahí a zároveň zahalení .....

Všimli ste si už aj vy, akí dokážeme byť niekedy rozporuplní? Je príliš jednoduché napísať, že sa narodíme nahí a presne tak aj odchádzame z tohto sveta. Pomaly končí obdobie, keď šaty ukážu viac, než zahaľujú. Obdobie opálených ramien, krátkych sukní a bosích nožičiek.

Vo svojej podstate všetci milujeme nahotu. Podaktorí sa dokážu a chcú so svojou nahotou verejne podeliť na nudapláži či vo wellnesse. Zážitok z dotyku chladnej vody a nahého tela je neopísateľný. Samozrejme všetci máme svoje hranice. Niektorá sa napríklad rada opaľuje s roztiahnutými nohami, aby ani kúsok jej tela nezostal neopálený. Nájdu sa aj takí, čo si takúto lásku k nahote a slnku zle vysvetlia a neodolajú vizuálnemu pokušeniu a uvoľnia pretlak v "podvozku". Chápem a súhlasím, že je to pre väčšinu z nás v polohe "no go". Športovejšie naladení si užívajú nahú cyklotúru či prechádzku v lese na Adama a Evu.

Posúvame si hranice, keďže nám to meniaca sa klíma doslovne imperatívne prikazuje. V čoraz dlhších a intenzívnejších letných horúčavách spíme v noci bez akéhokoľvek oblečenia. Milujeme dotyk chladnej periny v rozpálenom nočnom byte alebo si užívame jemný prievan v spálni na pokožke pri vychádzajúcom slniečku. Tí odvážnejší vyrážajú do práce či na nákupy "naostro" a celkom ich baví pocit byť tak trochu obnažený, o čom netuší človek stojaci o kúsok ďalej v preplnenom hromadnom dopravnom prostriedku mesta. Je zvláštny pocit sedieť v kancelárii a vedieť, že kolegyňa sedacia naproti nemá dnes pod minisukňou ani len tangáče, najmä keď vám to "nenápadne a hlavne nevinne" pošepká pri kávovom automate. Márne skúšame byť sústredení pri tom na prácu. Alebo naopak, prísť do roboty v šortkách naostro, využijúc dočasnú neplatnosť "dresscodu" a užiť si akože náhodný letmý dotyk rúk kolegyni v rozkroku, keď nám podáva tak veľmi potrebný šanón. Delí nás pri tom iba tá tenká látka, cez ktorú sa rysuje úd v celej svojej kráse.

Po práci nás čaká dohodnutá masáž. Na lehátko si líhame nahí, a ten malý ručník prehodený cez bedrá o chvíľu skončí na zemi, krátko potom ako sa objaví nahý masér či nahá masérka, o čo sme mali vyslovene záujem. Cestou domov neskorá káva či pivo, pri čom sa kocháme vo výhľade, ktorý je nám vystavený na obdiv od celkom neznámych žien či mužov.

A tešíme sa na naplnenie našich celodenných túžob umocbených z nahoty po večernom návrate domov k milovaným alebo práve k tým, s ktorými sme si cez deň dohodli nahé stretnutie cez Amatérov. Nič nie je krajšie, ako pocit z prvého dotyku dvoch horúcich tiel, ktoré sa o chvíľu splynú ...

Dráždime sa a dráždime sa aj navzájom. Vizuálne aj dotykmi. Až do úplného vyvrcholenia. Uživame si skutočné alebo pomyslené pocity z nahoty a je nám pri tom viac než dobre. Je to ako silno návyková droga a my nedokážeme bez tých emócií byť!

Škoda že tohtoročné leto končí a naše telá budú čoraz viacej zahalené, čakajúce opäť na príjemné zohriatie

Přezdívka
Region
LevovaLevica LevovaLevica
Slovakia Nitriansky kraj
Ela_Ela Ela_Ela
Czech Republic
Meatus Meatus
Slovakia Žilinský kraj
2jasvoji 2jasvoji
Slovakia Prešovský kraj
MissKiss MissKiss
Slovakia Banskobystrický kraj
Ja35aviac Ja35aviac
Slovakia
Lenjaaty1 Lenjaaty1
Slovakia
Johny.cz Johny.cz
Czech Republic Hlavní město Praha
Veronika074 Veronika074
Czech Republic
WildLu WildLu
Ireland Cork
pmk001 pmk001
Czech Republic
jadore31 jadore31
Slovakia Košický kraj