Máme radi cibuľky ?

15.10.2021 10:59 · 1 004 zhlédnutí lnvictus

Stojím pred kuchynským pultom. Na pozadí hrá moja obľúbená hudba, vychladená fľaša kvalitného vína je stále poloplná a Teba som položil uprostred stola. Bez slov a oddane na mňa čakáš. Premýšľam, čo s Tebou urobím dnes večer. Si už úplne vyzlečená, naširoko otvorená, voňavá a krásne tečieš na čiernu mramorovú dosku.

Obdivujem tvoje dokonalé krivky, moje prsty sa dotýkajú lupienkov, ktoré zmáča lesklá, hustá šťava vytekajúca z tvojich útrob. Tvárim sa ako silný a nezávislý muž, no napriek tomu mi občas vyčaríš slzy v očiach. Vieš byť dominantná a keď chceš aj celkom poddajná, vieš byť stredobodom pozornosti ale aj úplne nevýrazná ... vždy podľa toho, ktorá tvoja vlastnosť je v danom okamihu v prevahe.

Všetko máš napísané vo svojich génoch, ktoré zmenila na svoj obraz sama pani Evolúcia. Nie je to pre nás ľahké čítanie, viem my sme z Marsu a vy ... Mám v tom zmätok a viem, že nie som sám. Mu muži nemáme radi zbytočné komplikácie, indície a tančeky akoby okolo horúcej kaše. Úspešne lovíme mamutov a úlovky nosíme domov, pretože lovci to tak robia. Dívame sa na tie dobroty, slinky sa zbiehajú, ale my sa radi vzdávame aj najlepších kúskov koristi.

Najradšej mám pomalé vyzliekanie, keď sťahujem z teba postupne šupku za šupkou. Tá vonkajšia je celkom odolná, potrebuješ sa brániť od tých, ktorí by ti ublížili. No vie byť naozaj krásna, farebná. Akoby si hovorila, poď sem ku mne a vezmi si ma. Pestrosť ktorú okolo nás vidím, je úchvatná. Ťažko sa vyberá, konkurencia je obrovská... počujem hlasy, poď ku mne, prosím ochutnaj aj mňa.

Ja som už dávno rozhodnutý. Chcem iba teba. Páči sa mi tvoja tvrdosť, ktorá sa ľahko stratí. Stačí iba, ak ťa správne stlačím a ty hneď vieš, kto je tu šéfom.

Postupom času som vyvinul úspešnú stratégiu ako sa ti dostať k šťavnatému vnútru. Môj jazyk sa láska s lupienkami a viem, že budem čoskoro odmenený. Milujem tvoju chuť na jazyku, dlho sa s tebou hrám, kým všetka tvoja šťava neskončí v mojich ústach.

Som na teba pripravený.

Silno ťa uchopím v pravej ruke a tvoje nahé telo nekompromisne skončí prítlačené na studenom mramore. Akoby som počul jemné zasyčanie. Ešte chvíľu sa brániš.

Vnikám do teba tvrdo a nekompromisne.
Som vyhladovelý na Teba! Dnes to bude rýchle....

Do pravej ruky si vezmem ostrý nožík a urobím prvý zárez. Potom desiatky ďalších. Tvoja dužina je nakrájaná na drobné kocky. Z chladničky si vyberiem čerstvo vyškvarenú masť a natieram si ju na krajec domáceho chleba. Ozdobím ho tebou, moja milovaná cibuľka.

Dnes si ťa dám iba takto jednoducho.

Dnes večer nedokážem odolať dokonalej harmónii hrubej vrstvy fialových drobných kociek a snehobielej masti na chrumkavom kúsku chleba.

Odkladám si tablet, tento blog dokončím neskôr ...