Zbaliť sa !

6.10.2021 07:23 · 713 zhlédnutí lnvictus

Dívam sa na šťavnatú krásu, na jej dokonalý tvar. Pohladkám ju ešte raz, zotieram z nej hodváb nevinnosti. Zdá sa mi, že teraz sú oblinky na nej ešte výraznejšie. Pritlačím si k nej nos bližšie, aby som cítil šteklivú vôňu mladosti. Napnutá koža, lesk v ktorom sa vidím a vo vnútri chutná sladká šťava, ktorá je iba moja. Mám ju na jazyku a jej kvapky mi stekajú po brade.

"Beriem si svojich šesť sliviek a odchádzam", oznamuješ mi stroho. Prekvapila si ma opäť. Nepoznám tvoje dôvody, iba tuším.

Márne sa to snažím z teba dostať. Zisťujem, že nemáš dôvody, iba si myslíš, že bude lepšie pre každého. Najmä pre teba. Neprotestujem, aj keď mi je s tebou fajn. Nie si impulzívna. Asi vieš čo chceš. Veď možno sa ešte vrátiš.

Nerozchádzam sa s nikým a ani ma nikto neopúšťa.

Za posledný týždeň tu bolo veľa veľmi čítavých, vtipných ale aj poučných príspevkov od obľúbených blogeriek a blogerov o tom, ako zbaliť amatérku či amatéra (@NekorektniPyca, @JohnnyMnemonic, @sukamsukassukame, @I_am_OK), prípadne ako sa nechať zbaliť niekým alebo zabaliť niečo.

V mojom príspevku sa pokúsim posunúť hranice ešte ďalej, na tému ako sa elegantne zdekovať (hoci aj z amatérov). Ako vyzerá pozadie toho, keď sa nejaká amatérka, alebo nejakí amatér chce zbaliť a opustiť virtuálny svet erotickej zábavy, ktorý AM nepochybne ponúka?

Nezaujíma ma iba "holý proces" ako odísť, či si k tým povestným šiestim slivkám ešte niečo pribaliť ale aj to, aké sú dôvody, ktoré k takémuto rozhodnutiu dotyčnú osobu doviedli. Kliknúť na pokyn zrušiť účet hádam vie každý...

Našiel sa vysnívaný šukací partner, či nebodaj pravá láska?

Znechutenie, vydieranie či je za plánovaným odchodom niečo čo sa moderne nazýva vyhorenie?

Alebo, čo by bol jednoznačne začiatok konca, nebodaj naozaj máte šukania definitívne až po krk ??? Mám rád na jeseň voňavé, šťavnaté a veľkoplodé slivky. Naozaj!

Ale nie namiesto šukania.