Fantazie jedne potvurky...

5.10.2021 16:21 · 2 733 zhlédnutí potvurka_

Zkus si predstavit, ze te navstivim...

Mam na sobe sukni, kvuli tobe si snad vezmu i podvazky se silonkama a sexy kosili...  poslu ti fotku... nevahas a odepisujes, ze se ti to moc libi.
Poslu sms: A chces to videt?
Nez stacis odpovedet vstoupim do dilny... 
Prekvapene se divas na telefon a na me, jsi na rozpacich.

Kosili mam rozepnutou tak, aby nebylo videt vse, ale presto to bylo sexy... v hlave ti probehne, ze jsem fakt tam a mozna se splni to, co jsme oba chteli udelat uz davno. Myslim na to same. Na fotky, ale zrovna nemas fotak, jen telefon.

Par fotek udelas, libi se mi ten tvuj pohled na moje prsa. Jako by rikal wau a pohledem mi svlekas kosili i prodprsenku..

Vzala jsem si na sebe cernou...ta mi dela hezky prsa a navic se mi na foceni moc libi. Chtela bych fotku, kde je drzis v rukach...nebo alespon v jedne tedy.. a ty nevahas a uz to fotis... rozepnes mi knoflicek po knoflicku, sahnes pod sukni, zda mam opravdu ty novy podvazky. A zjistis, ze nemam kalhotky. Vzrusuje te to, vidim to na tobe, ale chci to i citit... Dotykam se z lehka tveho rozkroku.

Pomalinku rozepinam kalhoty a chci ho vysvobodit. Sedam si na neco, co se v dilne najde a stahuju ti kalhoty k zemi, mas prima pohled, primo na prsa. Hladim te pres trenky, kouknu se na tebe a zeptam se poloseptem: muzu? Prikyvnes a ja stahuju dolu i trenky.. projedu po nem prstama, ale hned potom si ho vezmu do dlane...je krasne tvrdej, nejdriv ho jen tak jemne pohonim, pak stisknu vic a oliznu. Vezmu si ho do pusy, je pekne mokrej od toho vzruseni. Libi se mi to a vzrusuje me to. Koukas se, jak mi mizi v puse a  zaroven mi koukas na prsa. Oba vime, co chceme... ja chci, aby ses mi na ne vystrikal a udelal mi z toho fotku a ty touzis po tom pohledu postrikanych kozicek. Jen mas trochu problem myslet na foceni, kdyz musis myslet na to, jak se hned neudelat a uzivat si to jeste chvili.

Netrva to moc dlouho davas mi vlasy na stranu vytahnes prsa z podprsenky a ja pochopim, vezmu si ho do ruky a parkrat pohonim a citim prvni kapky tveho teplyho semene na svych kozach.