Hrozna kocovina

23.10.2021 05:52 · 777 zhlédnutí sligoman

Presne v tomto stave som sa prebral pred tyzdnom,v sobotu zo spanku bliziacemu sa bezvedomiu. Nie,nezazil som premrdanu noc,ani swingers party,iba som sa celkom prozaicky predosly vecer opil ako rusky muzik.
Predosly den sa totiz konala svadba...

Poznate pocit "preneseneho" stastia? Existuje aj pocit "prenesenej" ostudy,ale v den svadby mojej netere slo o stastie.
Uplne ma(stareho cynika) dojalo,jak tam stala v kostole pred oltarom,vedla svojho chlapa. Pred nimi fararka s velkymi kozami(sorry,nesli prehliadnut ani v tej volnej sutane). Mimochodom je to kamoska novomanzelov a preto obrad viedla v osobnejsom duchu. Jej preslov bol brilantne podany pribeh o spoznani,zamilovani a suzneni dvoch ludi. Po obrade ta rec rezonovala v mojom podvedomi a to som neveriaci ateista.

Hned ako sme vysli na cerstvy vzduch sa objavila flasa marhulovice-romantika sa musi zapit,sme predsa na Slovensku,potom fotenie a gratulacie,ale hostia uz mysleli na Velku zranicu a Kolacky. Laska ide cez zaludok-vsetci to vieme.
Dalej uz iba kratke postrehy. Damy boli v satickach krasne a sukatelne,po dlhej dobe som tancoval(kym ma nohy posluchali),hudba hrala,52% marhulovica mi chutila. Cas pokrocil,zhodil som ako slon v porcelane-neumyselne nejake sklo zo stola a potom dorazil odvoz domov. Este ze nie na zachytnu stanicu...

Zaverom...neteri a manzelovi prajem okrem lasky aj vydrz a toleranciu. Dufam a verim,ze sa nerozdelia,ze dobry sex a casty sex pretrva. Vela stastia!