Fantázia s vibrátorom

25.10.2021 16:16 · 732 zhlédnutí CathyDavid

Rozopla som si posledný gombík na košeli a zadržala dych, keď mi odev skĺzol po nahom tele. Môj odraz sa na mňa usmieval zo zrkadla a povzbudzoval ma, aby som pohľadom blúdila po svojej anatómii. V pozadí zvuku tečúceho kohútika, keď dávam ruky v bok. Išli po nich hore a ja som cítila, ako sa mi plazí koža. V skutočnosti som v zrkadle videla, ako mi stvrdli aj bradavky, dotkla som sa ich a triasla som sa od kontaktu. Nechala som si končeky prstov svoju funkciu, ako sa im zachcelo, až kým sa sklo predo mnou takmer úplne nezarosilo a ja som videla len siluetu.

Bolo to ako prebudenie zo spánku a potom som rýchlo zatvorila kohútik. Vaňa bola naplnená viac, ako som mala v úmysle, hoci na tom nezáležalo. Naliala som par kvapiek kokosového oleja a hneď nato som si vhupla do vody, nech si zvykne na horúcu teplotu. Keď som bola ponorená po plecia, siahla som po stoličke, ktorú som postavila vedľa vane, a vzala som si pohár bieleho vína. Vzdychla som si predtým, ako som si dala dúšok, ktorý mi pretiekol do hrdla.

Rozhodla som si nechať všetky myšlienky z vane, aby som sa mohla sústrediť na ten moment relaxu. Ruky som nechala opreté alebo stehná? Prekvapila ma jemnosť mojej pokožky a po trošku som ich hladkala a snažil som sa zistiť, či aj zvyšok môjho tela ma ten zamatový nádych látky. Môže to byť tým olejom? Nový hydratačný krém, ktorý dávam pred spaním? Čokoľvek to bolo, znova som sa striasla, keď som cítila, ako má prsty opäť objavili.

Po preskúmaní niekoľkých minút, počas ktorých som sa naplno oddala, som jemne zastonala, keď moje ruky našli moje pohlavie. Napriek vode som dokonale rozpoznala, že je tá moja, a usmiala som sa na sklo, aby som sa vrátila na miesto. Už to bolo pár týždňov, čo tam nikto nehral, ​​​​dokonca ani ja, a nie z nedostatku túžby, ale z času. 
Druhá ruka sa pridala k jej partnerke a pomaly mi hladili pošvu. V mojej mysli zúrila epická bitka: nevedela som sa rozhodnúť medzi túžbou po uvoľnení a túžbou si rozkoši čo najdlhšie. Ukazovák a prostredník mi krúžili po strede a potom sa spojili, aby ma krúživými pohybmi stimulovali. Oči som mala už dlho zavreté a telo sa mi šmýkalo vo vani, voda mi skoro rozčesala vlasy zviazané do vysokého drdola .
Netrvalo dlho a cítila som, že potrebujem viac. Zomrela som po tom, aby som sa cítila vnútorne, skôr ako som to skúsila, vedela som, že tentoraz moje prsty nebudú stačiť. Som teda natiahla ruku a znovu zobrala hračku, ktorá bola položená vedľa skla, vediac, že ​​ju možno budem potrebovať. Prvá vec, ktorú som urobila, bolo oliznutie najhrubšej časti, ktorá bude čoskoro vo mne, a nie s úmyslom zmazať ju ďaleko od nej, ale preto, že sa pokúsi o reprodukciu toho obrazu v mojej mysli ma vzbudili. Umierala som vo vnútri od súhrnu morbídneho, vzrušenia a túžby po tých príjemným orgazmom, ktorý mnou prešli. Vložila som si do úst najmenšiu časť hračky, ktorá by mala na starosti stimuláciu môjho klitorisu najsilnejšími vibráciami. A hoci túto hračku som mnohokrát použila, nevedela sa dočkať, kedy zistím, aké to bude pod vodou.

Takže bez rozmýšľania som ponorila vibrátor a podržala ho blízko môjho vchodu. Zadržala som dych, keď vo mne cítil cestu, a zastonala som, keď bol celý vo vnútri. Niekoľkokrát som pohla bokmi, aby som sa mu lepšie prispôsobila, dávala som ho lepšie dovnútra a von, ako keby to bol penis. Ale túžba ho porazila myšlienkou tú fázu vzrušenia, ktorá neprestávala rásť, a tak som hľadala vypínač. Prvé vibrácie ma zachveli a pri tom pohybe som zalapala po dychu. Tá časť vo mne nevibrovala ani sa neotáčala, ale reprodukovala kľukatý vzor, ​​ktorý chcel ísť hlbšie a hlbšie. Zvýšila som to, pretože to už nebolo na hry, a hodila som hlavu dozadu, aby som si zvykla.

Pohyby hračky, skôr ľudské ako umelé, ma podnietili fantazírovať. O chvíľu to nebola hračka, ale moje skúsené prsty sa vo mne krivili pri hľadaní toho bodu, ktorý ma prinútil stonať hlasnejšie. Nebol to vibrátor, na ktorý som sa lepila rukami, ale jeho hlava, ktorá sa snažila priťahovať moje pohlavie stále viac a viac, akoby nebolo dosť. Už to nebol kratší koniec zajaca, ktorý vibroval alebo môj klitoris, ale jeho jazyk, ktorý ho podnecoval a jeho stonanie odrážalo moje súkromie. Už to nebola voda, ktorá ma obklopovala, ale mäkké, pokrčené plachty mojej postele.

Bola som v bode, keď už neviem brzdiť, aj keď sa snažíte, a nechala som sa uniesť. Potom niečo vo mne vybuchlo veľkou silou a rozšírilo sa po celom mojom tele. Vibrátor som musela rýchlo odsunúť kvôli citlivosti na klitorise a nechať ho vibrovať pod vodou. O pár minút neskôr, keď som mohla otvoriť oči, sa mi ešte triasli nohy a voda sa vírila vo vlnách rozkoše.

Čo tie vaše fantázie? Aké sú ?