Smažené vajíčka

15.11.2021 02:50 lnvictus

Vraj depilačné svetielka nie sú moc vhodné na genitálie ale povráva sa aj to, že kým neskúsiš, nevieš. Ja som tvor zvedavý ale aj zároveň opatrný, tak sa najprv kade-tade opýtam, ako s tým blikátkom vlastne je. Dostávam užitočné rady ale aj varovania, že IPL do mužských rúk nepatrí. Tak toto ma definitívne nakoplo. Aj keby ma to zabilo, chcem ho skúsiť čím skôr.

Veď ja vám ukážem, že aj my muži vieme narábať s náradím!

Rodina sa konečne vytratila na vianočné nákupy. V byte zavládla predsviatočná pohoda. Radiátory idú naplno a v spálni je príjemne teplo. V pozadí hrá nezabudnuteľný Franky, umocňujúc slávnostnú náladu. Zhadzujem svoje handry na kopu a tasím zbrane. Návod vypadol z taštičky, skončí na zemi a ja ho dobre miernou kopnem pod posteľ. Hádam tu nebude zavadzať. Sústreďujem sa na blikátko, ktoré vyzerá ako biela pištoľ. Udivuje ma, ako perfektne pasuje do dlane. Pohladím párkrát jej dokonalé ergonomické telo a nastavujem si "chlapské" dávky. Tíško zavrčí a na znak súhlasu žmurkne na mňa.

Prvý krok mám zvládnutý.

Paráda. Vzrušenie stúpa a v ľavej ruke si rázne uchopím klobásku. Dnes mám chuť iba na bazmäsité ! Nechcem si ju uškvariť, tak klobáska musí ísť nateraz bokom. Doslovne. Radili mi to viacerí a keďže dnes si to robím prvýkrát, budem sa riadiť radami skúsenejších.

Som opäť bližšie k méte!

Nasleduje kontrola pripravenosti terénu, v ktorom prebehne útok najmodernejšími vesmírnymi zbraňami. Zaplať pánboh za mimozemšťanov! Americkí vedci zistili, že laser mimozemšťanov akosi nezlikviduje celkom spoľahlivo. No, asi nejaká chybička vo výpočtoch. Tí, aby aspoň niečo vrátili daňovým poplatníkom, výskumali tiež, že laserové delo je celkom použiteľné aj na kosenie porastu na ľudskom tele. Malo to však jednu chybu, nezmestilo sa do štandardného amerického bytu. Nebyť ruských vedcov, teraz by som nedržal v ruke tú smrtiacu pištoľ. Ruská "balšaja ťéchňika" opäťraz nesklamala! Z niekoľko tonového dela vyrobili niečo, čo sa hodí aj do ženských rúk. A talianski svetoznámi dizajnéri dali tej maličkej, ľahučkej a nesmierne účinnej vecičke úžasný vzhľad. Neváham použiť výraz aj "franzúzsku eleganciu". Tí vedci sú všetci skutočne úžasní a som im vďační za ten vynález, pretože batéria k nej sa mi pohodlne zmestí aj do podzemnej garáže. Predsa autá susedov môžu parkovať kľudne na ulici, ako kedysi dávnejšie.

Pripraviť sa. Pozor. Štart!

Takže je čas sústrediť sa na útok. Čierne chĺpky zostrihané ako anglický trávnik už netrpezlivo čakajú na svoj osud. Púšťam prvú salvu. Kurwa, ale nikto nevaroval, že to tak hrozne páli. Do riti. Čo som ja, nejaká bábovka? Keď to dáva moja milá, tak prežijem ak ja!

Menim smer útoku. Z hlavne zbrane vychádzajú krátke dávky rovno na chlpaté vajcia. Je to pomsta za to, že sa žiletkou nafigu holia a na depiláciu horúcim voskom sa necítim byť dostatočne "čávo". Z podzemia sa objavuje prvý kúdol dymu. Evidentne som mazochista, lebo iba mávnem ľavou rukou, zabúdajúc na voľný koniec klobásky. Tak si vyzlečený konček schytá zopár zábleskov tiež. Wow, to je príjemné šteklenie ... odkladám si zbraň a pokračujem ďalej v šteklení. Tieto pohyby mám už dávno celkom dobre zmáknuté. Mením názor na SM praktiky a dokončím sa aj pomocou svetla. No vychádzajú parádne výstreky!

Skórujem ako biatlonista ležiaci na snehu pred svojím terčom. Rovných desať do čierneho!

Oddychujem a snažím sa vrátiť na zem.

Čo už potom, že koža na klobáske začína nejako čudne opúchať... Voľakde som počul, že sa na popáleniny hodí studený olej. Utekám nahý do kuchyne a rovno nad drezom sa oblievam extra panenským olivovým olejom. Vraj jednodruhový z Grécka. K smaženému celkom pasuje ako zálievka. Ešte nejaký voňavé bylinky a je to! Olej treba vmasírovať, nech lepšie účinkuje. Účinky začínam cítiť takmer okamžite, lebo klobáska vyzerá byť akosi živšia ... aj mám chuť pokračovať, ale ...

.... z chodby zrazu počujem buchnutie dverí a rýchle klopkanie opätkov. Vo dverách sa objavuje ženská hlava s otázkou na perách: "Drahý, pripálila sa ti večera?" a úsmev na šírku dverí americkej chladničky.

Chcel by som pohotovo zareagovať, že či má chuť, lebo som nachystal iba niečo jednoduché, pečenú klobásku a smažené vajíčka, ale sú trochu viacej opečené... a uisťujem ju, že sú stále na spôsob "al dente".

Odpovedi sa nedočkám, ale klobáska okamžite zmizne v jej lačných ústach ... dúfam že vo vnútri je ešte stále dostatočne šťavnatá.