Rozprávka pre Pusinku :)

1.12.2021 00:56 · 282 zhlédnutí Vrtacik

Po večeri si sa spýtala
čo dávajú v telke ,a ja ti vravím vstaň ,vezmem ťa za ruku a hovorím "poď ja ti ukážem ,čo v telke nedávajú" Vzal som ťa za ruku a šli sme do kúpelne ,otočil som kohútikom zhodili sme zo seba šaty ,ty len tričko a nohavičky , a ja všetko čo som mal na sebe .Prvá si vošla ty "ach tá je studená"
aha ,prepáč pridal som teplú "už je to lepšie" pozerala si na mňa a ja hľadal rozpačito ten správny sprchovací gel...Oči sa nám stretli ,usmiala si sa ,odlial som si do dlane a ruku položil na tvoju pokožku kúsok nad prsia ,jemnými dotykmi som krúžil dlaňou pod tvojím kŕčikom a zatiahol dlaň až k šiju vzadu. Vlažná voda dopadala na tvoje telo a zdalo sa mi ,že sa ti to veľmi páči ,znovu som si odlial a teraz už oboma rukama som prechádzal od krku po pleciach až ku krásnym prsiam ktoré sa už nevedeli dočkať. Bradavky spozorneli ,tieto ruky nepoznajú : ) ,prosia o jemné dotyky ,,,,pohladil som ich ,tvoje bradavky čakali viac ,ako pohladenie ,vzal som sprchovú hlavicu a omyl ich od gélu ,, mala si zavreté oči ,usmievala si sa mojimi perami som sa dotkol jednej ,pravej vzal ju do úst a slabo som hryzol ,tak jemne.... Zastonala si ,aj druhá chcela pohrýzť ,slabulinko som uhryzol aj druhú mierne vcucol do úst a vytvoril slabý podtlak potiahol a pustil , pevne si mi stisla ruku nad zápästím a vzdychla ,položila si mi ruku na zadok a pritiahla si ma k sebe. Naše pery sa stretli ,čakali na zoznámenie ,jazykom som ti prešiel po vrchnej pere a ochutnal ju , je božská ,vzal som ju celú do úst a vášnivo bozkal bolo to nadherné .
Voda nám stekala po tele malé bublinky sa šmýkali k nohám ,vzal som ešte gel a chcel pokračovať ,pokračovať smerom nadol .
Zastavila si ma a podávaš mi iný gel a vravíš ,tento
tento ? Áno tento je ten správny a usmiala si sa.

Odlial som si do dlane a pritom som nespustil moje oči z tvojich a dotkol sa tvojho podbruška ,ale gel sa posúval až tam,presne tam kam som aj ja chcel čo najskôr zájsť dlaňou ,prstami . Zavrela si oči a nechala si moju ruku aby spočinula na tvojej mušličke ,vzal som sprchu a omyl ju , pokľakol som si , chytil ťa oboma rukami za zadok a pritiahol si ťa , ubrala si prúd vody a môj jazyk chodil po tvojich pyskoch sem a tam , hore a dolu , bol to taký tanec ,skôr tanček na zoznámenie .Počul som ako vzdycháš a držíš ma za plecia..... "Neprestávaj vravíš ,neprestávaj....