Predátor vs. Predátorka

24.1.2022 16:24 · 672 zhlédnutí Klingies

Spoločenská dohoda hovorí jednoznačne – muži, to sú tí nonstop nadržaní, vulgárne sexistickí, obťažujúci. A ženy, chúďatá ženy, to sú tie kvetinky, okolo ktorých treba po špičkách tancovať.
Po svojich skúsenostiach z práce však mám na toto rozdelenie iný názor.

My, muži, máme svoje baliace schopnosti ešte z čias doby kamennej, kedy muž prišiel za ženou, ovalil ju kyjakom po hlave, za vlasy ju dotiahol do svojej jaskyne a len jej oznámil: „Ja robiť buch-buch, ty mať deti“. A po skončení sa hrdo búchal päsťami do hrude. Ženy, oproti nám, sú omnoho vyspelejšie, to nie sú šuštiakoví hrubo-krkí mafiáni 90-tych rokov ako muži, to sú „biele goliere“ 21. storočia. Nejdú na nás mužov hrubou silou, ony si nás nenápadne podmaňujú tak, že ešte my muži máme pocit, akí sme žiadaní.

Je skrátka vidieť, že Adam bol stvorený ako prototyp a Eva až po ňom. Úplne vidím, ako Boh vdýchol život Adamovi, pravdepodobne po nejakom riadnom žúre a keď sa prebudil a rozpamätal sa, kde sa nachádza, bez šance spomenúť si, čo sa dialo predchádzajúcu noc, zistil, že nie je sám. A keď zbadal, čo má vedľa seba, tak sa poškriabal rozpačito po hlave a vraví si: „To čo je za kreatúru?! Toto som predsa nemohol ja stvoriť?! To musím napraviť.“ A tak zvolal všetkých anjelov do krízovej komisie, brainstormingom a analyzovaním rizík a následkov na flipcharte a v Microsoft Project prišli na to, že to musia spraviť inak. A tak vytvorili ženské telo, ktoré je úplným opakom mužského.

Rozoberme si tie najväčšie rozdiely.
1. čo všetko musí byť splnené, aby bol muž schopný vzpriamiť svoju paličku alebo kyjak? Od atmosféry počnúc, cez psychické, fyzické zdravie, teploty miestnosti až po atraktivitu partnerky. A to božechráň, aby si počas zasunutia spomenul na to, že v robote ešte nedokončil úlohu, ťažko nadobudnutý tlak v systéme razom dostáva trhlinu, ručička klesá k nule rapídnym tempom a takou istou rýchlosťou klesá aj schopnosť nášho „hot-dogu“ vykonať svoju primárnu úlohu. A keď muž náhodou prekoná všetky tieto problémy, tak dostane ako odmenu !jeden! orgazmus.... A pokiaľ nezaspí a je ešte vzrušený, tak reštart celého systému trvá často moc dlho. Ja to však nepoznám, to len kamaráti pri pive rozprávali :-)
2. a čo musí byť splnené, aby bola žena schopná sexu? Rozkročiť nohy, to je všetko. Teraz nerozoberám príťažlivosť a vzrušivosť takéhoto sexu, iba to, že sex je možný. Vaše ústrojenstvo sa dokáže samé navlhčiť, ak nie ste dostatočne vzrušené, tak sa dolubrikuje potrebná kĺzavosť, máte omnoho citlivejšie erotogénne zóny, dokážete striekať, tečiete ako Niagarské vodopády počas 100 ročnej vody a k tomu všetkému ešte aj mávate multiorgazmus!!! najnespravodlivejšie rozdelenie emócii na svete. No a k tomu ešte pri ponuke sexu nestrácate totálne hlavu, IQ vám nespadne až na úroveň, kedy dokáže človek regulovať maximálne tak krvný obeh a dýchanie. A pre úplný výpočet nesmiem zabudnúť to, že vzhľadom na atraktivitu ženského tela, tých ponúk na sex býva neporovnateľne viac (z matematického hľadiska nemôžem napísať mnohonásobne viac, pretože násobiť čokoľvek nulou dáva nulu a pri pohľade na plochy jednotlivých diskusií je vidno, že tých ponúk na sex dávajú doslova moria modrých nickov).

Uvedomujúc si tento rozdiel a odstránením strachu z neželaného počatia rozšírením antiky, si ženy začali nás mužov predátorsky podmaňovať a robiť si s nami doslova čo chcú. Veď len si zoberme ošatenie – minisukne, bikiny, tangá, podväzky, legíny, výstrihy.... a od nás sa chce, aby sme sa spoločensky prípustne pozerali do očí. A tak som zažíval v práci situácie, kedy neskutočne pôvabná žena, s prsiami ledva sa držiacimi v podprsenke, legíny tak obtiahnuté, že nitka od tampónu sa tam rysovala ako lodné lano, pristupovala ku pokladni a jediné, čo som mohol, bolo opýtať sa, či bude platiť kartou alebo v hotovosti. A pri odpovedi „Kartou“ mi hneď prebleskla hlavou iná čítačka, ktorou by som tú kartu rád pretiahol. No a potom sa otočila na odchod, vrtela zadočkom tak, že mi skoro oči vypadli z jamok a ja som musel ísť radšej do chlaďáku dokladať tovar a ani som radšej nevypínal chladenie....no a vrátil som sa a zase prišla ďalšia...

Chcel by som apelovať na ženy, aby ste mali k nám mužom jemnejší prístup – nemôžeme za to, že na súčasné prekrvenie oboch hlavičiek nemáme dostatok tekutiny v systéme, je veľmi bolestivé vidieť atraktívnu profilovú fotku a pri navštívení profilu sa dočítam, že hľadáte Ženu, Ženu&Ženu a ak náhodou tam je Žena&Muž, tak to len preto, že ten muž privedie svoju partnerku, ináč vlastne zavadzia. No a samozrejme tam nesmie chýbať poznámka, že „Samotní muži nekontaktovať!“ Ach jaj, sexuálny život je tak nespravodlivý...
Týmto chcem osloviť ženy, ktoré majú záujem aj o mužskú spoločnosť a zároveň chcú byť s niekým, kto ich dokáže vypočuť a vnímať aj ich reakcie, že sa môžu ozvať a niečo vymyslíme (rovnako ako celý tento článok :-) Snáď vás spracovanie tohto textu presvedčilo, že kreativita mi až tak nechýba – poznámka pre všetky ženy, ktoré majú prázdny profil a jedinú poznámku majú, že môže ich osloviť kreatívny muž.... čo je ťažšia úloha, ako zdolanie Everestu... a pravdepodobne aj Ernest Hemingway zlyhal ;.)