Jen tam chvilku pobudes

13.3.2022 06:12 · 1 187 zhlédnutí MiaMia---

Denne staci pet minut. Pravila kamaradka, ktera byla na zacatku materske.

Co se delo pak by me ani ve snu nenapadlo. Segra, teda ze budes na stary kolena parit hru, udiveny bratr.
Hru? Dve hry. Ta první, to se stavel ostrov pro turisty. Protoze jsem v te dobe zazivala nejake trable v praci, prisla tato cinnost fakt jako na zavolanou.

Zacala jsem po prichodu z prace a hrala prvne hodinu. Pak to vygradovalo na dobu asi do půlnoci, kdy jsem mzourala slzavym zrakem na stary monitor a vysypavala truhly s pokladem. Hrala bych to snad donekonecna kdyby me bratr nezachra¨nil jak on rika zbytky zraku a nekoupil lcd monitor ktery zaroven slouzil jako telka, takze dva v jednom. Ta hra byla dabellsky vymyslena,opravdu ten kdo ji vymyslel musel byt Einstein. Postupem casu jsem se vypracovala tak, ze jsem si psala s lidmi z celeho sveta a brousila si tak anglinu.Jo na to to bylo super.

Dokonce s mym ex jsme se tehdy pri hrani her zase dali dohromady. Byl vyrazne mladsi ale na sex to je fuk. Pri hrani piskvorek z nej vypadlo ze je nadrbanej a jestli muze prijet.
O hodinu pozdeji uz jsem stala na nadru.

Po deseti letech nebot pachatel se vzdy vraci na misto gamblerskych pocatku, do hry, v tom litam zase.Tentokrat pro zmenu v nove hre cestuji v case. Od doby kamenne a staveni chysi po soucasnost. Par vtipnych hlasek....bracha: Pln si denni ukoly a ziskas body/ to i v real zivote v praci za prachy ne ? /To jsou tvoji sousede, ty muzes mlatit, ale ty stejne nemas cim.

Ve finale ta lovecka chyse je ti k nicemu kdyz ses v dobe zelezne. a proc tam zadavas vyrobu dyky na 24 h ? To jsem si daval jen ja kdyz jsem nemel cas ale ty u toho sedis furt! Armadu musis mit silnou / pripomina ted Ukrajinu coz/ musis si ji poradne vycvicit.Navstivit krcmu, po h hlaska STALE TAM SEDIS.

Ja rikam vole, ta hra je desne pomala tam se nic treba 4 h nehejbe, on protoze to neumis hrat,musis plnit denni ukoly ale napr Den sv patrika.. den jo, tady trva tyden mozna mesic, takze si postavite tovarnu na klobouky zasadite strom pomlatite par kopiniku a valite spat, idealni na stres.Navic muj prvni den utratim nesmyslne vsechny diamanty za loveckou chysi.A nikdo se se mnou nechce kamaradit.

Takze zatimco mlatim kopiniky, dohaduji se na pracovnim mejlu s kolegyni, kopinici jsou dulezitejsi, proste na stres idealni.Doporucuji.