Druhá noc

7.4.2022 19:48 · 641 zhlédnutí misiakM

Naprosté zlyhanie. Večer som si sadol k zapnutej Tv, lebo som si chcel vypiť pivo /aby som sa ubránil jej pomáhať v kuchyni/ a v podstate len preto aby odišla z kuchyne spať a mohol som ísť spať aj ja a popri tom by som nemusel počúvať tie jej nekonečné kecy, vlastne o tom o čo sama prišla - možno sa o tom niekedy dočítate v poviedkach.

Smola - môj mozog sa zahľadel na tie blikajúce okienka a našiel tému príbuznú životu - blbý film o dvoch českých youtuberoch a dostal sa zasa do závislostného blikania kde hľadal chvíle šťastia napätia, zvedavosti... Namiesto spánku ??! Namiesto odpočinku? Namiesto života? Namiesto toho ako sa preplietali naše telá, potili sa a nekonečne sa bavili tým, že som ťa privádzal do varu znova a znova až som sám explodoval a usínali sme s príjemne tikajúcimi telami a explóziou v hlave.... toto hľadám teraz vo virtualite? Vždy som hľadal virtualitu v tebe milovanie alebo možnosti ako pretaviť v milovaní poznatky z virtuality?

No jo, ale bol som zvedavý ako film skončí...mozog sa mi varil... choď už alebo ostaň a preži to a zisti ako to dopadne. ZLE som si vybral - vlastne nevybral ...