Ako vytočiť mušličku

15.6.2022 23:11 · 1 425 zhlédnutí lnvictus

Alebo nazvime túto sexy hru na počesť tejto komunikačnej a zábavnej platformy "Hra na amatérsky telefonát".

Tento blog je modifikáciou hry pre dospelých, ktorú navrhol vo svojom blogu Hra ,,Na kolínko" od amatéra @hrisnaduse.

Princípom tejto komunikačnej hry je odovzdať čo najdlhšiu číselnú informáciu partnerovi či partnerke pomocou penisu, vagíny, análu alebo úst. Použitie rúk, nôh alebo prstov na nich je zakázané.

Ten, ktorý hru začína sa naučí nejaký nový a zároveň dlhší číselný údaj. Napríklad číslo platobnej karty. Pre následnú kontrolu, číslo si napíše na papier, ktorý zostáva otočený popísanou stranou dole. Číslo nesmie povedať nahlas ani ukázať. Informácie o jednotlivých čísliciach sa odovzdávajú iba opakovaním vyššie vymenovaných orgánov na zabezpečenie kontaktu tiel. Napríklad počtom zásunov do protihráča, ktorý si číslicu musí zapamätať. Hráči si na začiatku hry dohodnú "oddelovač" medzi číslicami. Napríklad konkrétny bozk, pre názornost, bozk na pupok. Pre ukončenie zadania viacnásobné zopakovanie dohodnutého bozku.

Za správne uhádnuté číslo (teda ak sú uhádneté všetky číslice a tie sú na konci kola aj v správnom poradí vyslovené) si hádajúci pripíše bod a vystrieda partnera ako zadávateľ úlohy. Trestom za neuhádnuté číslo je, že daný hráč pokračuje v hádaní čísla. Hra okrem navodenia uvoľnenej atmosféry posilňuje aj pamäť, keďže obaja hráči si musia pamätať všetky číslice v správnom poradí.

Hru možno hrať aj vo väčšej skupine tak, že zadávateľ môže pokračovať postupne so všetkými hráčmi, kým niekto neuhádne správne číslo. Hráči si môžu stanoviť na začiatku hry minimálnu dĺžku čísla (tj. počet číslic) alebo pravidlá, ktoré určité typy čísiel vylúčia z hry. Napríklad číselnú postupnosť, opakujúce sa číslice, určité dátumy, rodné čísla ... atď.


Táto základná hra môže mať veľa obmien pri zachovaní princípu neverbálnej komunikácie, výlučne prostredníctvom sexuálneho aktu. Napríklad, hádajúci môže byť nejako znehybnený alebo naopak musí vykonávať isté pohyby počas zadávania úlohy. Som naozaj zvedavý, ako by ste hru vylepšili vy.

Vaše návrhy poprosím formou komentárov k tomuto blogu.