Provokácia - a zase!

12.9.2022 06:36 · 558 zhlédnutí vampire-shock

Ani neviem kedy sme sa spoznali. Sú to roky a v rámci kamarátskych vzťahov sme sa vždy tolerovali. Ale osud prilial do suda s ohňom olej. A vtedy to začalo...

Žena, ktorá na prvý pohľad nemusí vyzerať ako skrytá šelma. Jej zvodný pohľad a tvar očí mi však hovorí - pozor na ňu, určite je to beštia. A veruže je, zákerná, potichu sa blížiaca, keď striehne na svoju korisť.

Stretli sme sa na oslave. Vonku neskorá jar, v rámci kolektívu teda sedíme v obývačke. Ozýva sa len muzika ako podmaz k hovorenému slovu, smiechu a kde tu tíško praská ohník v krbe.

Nemali sme šancu toho ešte vypiť veľa, čo ani nebolo účelom tejto príjemnej stretávky. Pani domáca - šelma, má na sebe priľahlé tričko a legíny, ako sa na domácu "kalbu" patrí. Sedela oproti mne, keď sa dala na gauči do tureckého sedu. Uprene na mňa pozerala, usmial som sa a sklonila zrak smerom dolu. A vedela, že jej pohľad budem nasledovať.

Látka priliehavých nohavíc sa po natiahnutí roztiahla a stali sa tak jemne priesvitné. Pri správne nastavenom svetle som ju uvidel celú. Provokačne sa na mňa pozrela a nohy stiahla späť. Vedela, že tento pohľad dožičila len mne, jej pohľad sa diabolsky usmieval.

Nikto nič netušil, ja som sa červenal a ona spriahala ďalší plán...